Головна Новини Світ Росія Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться

Росія хоче зміцнити суверенітет у сфері спорту

20 грудня 2023, 21:15 comments1460
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін дав  доручення  зміцнити суверенітет в спортивній  галузі.  Перед цим  стали відомі   проблеми з  інвентарем в російських біатлоністів.

Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це  сказано у відповідному дорученні  очільника  РФ  уряду, інформує сайт адміністрації  російського президента РФ. Господар Кремля поставив завдання   зменшити імпорт спортивної продукції, яка  необхідна для спорту найвищих досягнень та професійного спорту,  ще надати державну  підтримку  російським виробникам спортивної продукції.

"Внести в Стратегію розвитку спортивної індустрії до 2035 року зміни, спрямовані на зміцнення технологічного суверенітету РФ в галузі фізичної культури, спорту та спортивної медицини та пріоритетне використання вітчизняної спортивної продукції суб’єктами фізичної культури та спорту у РФ, та затвердити комплекс заходів щодо формування сучасної галузі спортивної індустрії на 2025-2027 роки”, – йдеться у документі.

В соціальних  мережах   тільки   сміються  з чергової  показухи  господаря  Кремля. Мешканці Росії знають, що їх країна  не  налагодить  виробництво технологічної спортивної продукції, при цьому   придбають китайські товари,  і видадуть  їх за свої. Для прикладу, китайський кросовер  минулого року видали за "Москвич-3".

Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться - фото 2

Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться - фото 3

Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться - фото 4

Росіяни у мережі сміються з нового указу Путіна: про що йдеться - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін наказав озброїти російську армію новою зброєюРосійський  президент  Володимир Путін наголосив, що потрібно озброювати  російську  армію "бойовими лазерами" і роботами зі "штучним інтелектом". 

Цей наказ він  оголосив, виступаючи  на колегії російського Міністерства оборони. Путін  сказав, що "в другої армії світу"  мають бути  "перспективні види озброєння".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини