Головна Новини Світ Росія Росіяни вигадали новий фейк про біолабораторії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вигадали новий фейк про біолабораторії в Україні

США прагнуть розпочати збирання небезпечних патогенів на західних територіях України для "колекцій", заявляють у РФ

31 жовтня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", Міноборони Росії розганяє нову брехню про роботу американських біолабораторій в Україні. Раніше пропагандисти намагалися залякати історіями про інфікованих голубів, яких Київ має намір "використовувати" для хіматаки Росією. Тепер у цьому серіалі російського марення є новий сезон історій: США планують відновити роботу біооб'єктів в Україні та прагнуть розпочати збирання небезпечних патогенів на західних територіях у свої колекції, заявляє відомство.

Росіяни вигадали новий фейк про біолабораторії в Україні

Російська пропаганда. Фото: з відкритих джерел

Відповідні "ризики" для росіян прокоментував начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ генерал-лейтенант Ігор Кирилов.

Він зазначив, що раніше російські спецслужби викрили наміри Вашингтона, тому США вимушено обмежили "свою військово-біологічну присутність в Україні". Однак підвищений інтерес до Києва лишився, стверджує Кирилов.

Тим не менш, у Міноборони РФ твердо впевнені, що Білий дім, як і раніше, "контролює" частину українських біооб'єктів, щоб "відновити" їхню діяльність після завершення війни, українська територія дуже цікава Вашингтону.                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчать зухвалі випади російських пропагандистів – чи є загроза для путінського режиму. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що зараз відбувається на фронті: чи є ймовірність, що українським захисникам доведеться залишити Авдіївку, як трохи раніше за Бахмут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини