Головна Новини Світ Росія Росіяни виходять на акції протесту проти мобілізації: незгодних з рішенням Путіна б'ють і арештовують силовики
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни виходять на акції протесту проти мобілізації: незгодних з рішенням Путіна б'ють і арештовують силовики

В РФ почалися акції протесту через мобілізацію

21 вересня 2022, 18:36
Поділіться публікацією:

В РФ набирають обертів акції протесту. Жителі Новосибірська, Уфи, Томська, Єкатеринбурга виходять на вулиці, протестуючи проти моблізації, оголошеної Путіним. Поки вони нечисленні, але поліція жорстко розганяє учасників антимобілізаційних мітингів. Про це повідомляють у Телеграм-каналах.

Росіяни виходять на акції протесту проти мобілізації: незгодних з рішенням Путіна б'ють і арештовують силовики

Росіяни вийшли на протести (фото з відкритих джерел)

У Новосибірську під час антимобілізаційного мітингу, поліція затримала чоловіка, який заявив, що "не хоче вмирати за силовиків та президента". В Уфі також усіх незгодних заковують в наручники та кидають за грати. В Томську на схожій акції затримали групу молодих людей, зокрема й дівчат.

У Єкатеринбурзі силовики активно затримують людей. На одному із відео, що потрапило у мережу поліцейські схопили як чоловіка, а потім і жінку, яка намагалася його відбити.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни хочуть тікати з країни через мобілізацію. Громадяни Росії перелякалися, що Путін оголосить мобілізацію в країні. Пошукові запити у  Google "Як виїхати з Росії?" та "Відстрочка від армії" б'ють рекорди. Відповідну статистику можна побачити Google Trends.   Відтак, можна зробити висновок, що жителі РФ перелякалися та не хочуть йти на війну. Відомо, що у російськомовному Google  пошуковий запит "Як виїхати з Росії?" набрав великої популярності вже вдруге. Перший раз, це було від початку повномасштабної війни. За даними Google Trends, можна побачити, що найбільше злякалися повідомлень про мобілізацію жителі Москви, Бєлгородської, Псковської, Ростовської та Калінінградської областей. Саме вони найчастіше шукали інформацію за цим запитом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини