Головна Новини Світ Росія Росіяни влаштували масову бійку у військовому таборі: на місці вбили контрактника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни влаштували масову бійку у військовому таборі: на місці вбили контрактника (ВІДЕО)

Російський контрактник помер у госпіталі

13 липня 2023, 21:40
Поділіться публікацією:

На території  Підмосков'я  виникла масова бійка на території табору, де  готували  військових РФ.

Росіяни влаштували масову бійку у військовому таборі: на місці вбили контрактника (ВІДЕО)

Бійка у військовій частині у Росії (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує  місцевий Telegram-канал Tayga. За даними  джерела каналу, конфлікт  виник  9 липня на території  військової  частини в селищі  Калінінець, де знаходились   контрактники з міста Юрга. Після навчань їх  мали відправити  на війну в Україну.

 Інцидент  розпочався  з того, що один з новоприбулих пішов  до магазину – контрактника почали  звинувачувати  в порушенні статуту і  відразу лупцювати  працівники розвідроти і військової поліції. Потім  ввечері на території  плацу співробітники розвідроти  напали на днювальних артилерійських дивізіонів, цей хаос ледве не закінчився великою бійкою, а її  учасники мали з собою ножі  і палиці.

Після  бійки в одному з  військових госпіталів пішов з життя військовий контрактник, який приїхав сюди  з Сибіру. Як стверджують на каналі, в потерпілих були зняті побої і направлені  заяви  до військової прокуратури. Але за даними інформатора каналу, цю конфліктну справу  мають намір  "зам'яти".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скільки росіян підтримує ядерний удар по УкраїніБільшість громадян Російської Федерації вважає неприпустимими ядерний удар по території України, однак підтримують таку ідею 16% росіян.Соцслужба Russian Field поставила росіянам питання, чи припустимий ядерний удар по Україні для перемоги у війні. Згідно з отриманими даних від соціологічної компанії 74% росіян проти застосування ядерної зброї для удару по Україні. 16% вказали, що це допустимо. З них 5% вважає, удар можливим у разі ймовірної загрози програти війну проти України.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини