Головна Новини Світ Росія Росіяни вручили повістку жінці з інвалідністю, яка є громадянкою Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вручили повістку жінці з інвалідністю, яка є громадянкою Ізраїлю

В РФ продовжується часткова мобілізація.

13 жовтня 2022, 13:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські військкомати продовжують виписувати повістки для своїх громадян. Цього разу повістку намагались вручити жінці з інвалідністю, яка зараз живе в Ізраїлі. Про це повідомила її мати Марина Писаренко у своїй сторінці на Facebook.

Росіяни вручили повістку жінці з інвалідністю, яка є громадянкою Ізраїлю

Росіяни вручили повістку жінці з інвалідністю, яка є громадянкою Ізраїлю. Фото з відкритих джерел

21 вересня Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію в Російській Федерації. Такі дії викликане в росіян незначне обурення та страх. Саме тому більшість чоловіків почали тікати від вручення повісток за кордон, таким чином створивши кілометрові черги на пунктах пропуску.

Путін прийняв рішення про введення мобілізації через вдалий український контрнаступ на сході та півдні України, внаслідок якого було визволено сотні населених пунктів.

Курйози з врученням повісток в РФ відбувались з першого дня оголошення мобілізації. Повістки громадянам Росії роздавали на акціях протесту, на кордонах, на центральних площах.

12 жовтня Марина Писаренко опублікувало фото з повісткою, яку намагались вручити її донці по адресі в Санкт-Петербурзі, хоча сім’я останнім часом проживає в Ізраїлю. Повістка виписана на ім’я Авіталь Парфененко. Мати жінки зазначає, що Авіталь це також і жіноче ім’я, окрім того, наголошує, що її донька має проблеми з зором та є громадянкою Ізраїлю, де нещодавно перенесла операцію по трансплантації нирки. Писаренко також пише, що представники комісаріату намагались вломитись в її квартиру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про двох росіян, які втекли від мобілізації до Аляски та попросили там притулку.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста, що вигадав новий термін для тих, хто тікає від мобілізації в РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини