Головна Новини Світ Росія Росіяни збирають ракети буквально з побутових приладів, - пресофіцер
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни збирають ракети буквально з побутових приладів, - пресофіцер

Тепер тлумачити як товари подвійного призначення можна навіть робот-пилосос

30 березня 2023, 21:31
Поділіться публікацією:

Санкції проти РФ діють, і найбільше росіяни відчувають дефіцит складників для військової техніки. Про це сьогодні, 30 березня, в Телеефірі заявив пресофіцер 112-ї бригади ТРО ЗСУ Андрій Ковальов, пишуть "Коментарі".

Росіяни збирають ракети буквально з побутових приладів, - пресофіцер

Українські воїни наочно бачать дефіцит у РФ комплектуючих на збитих ракетах

Військовий зазначив, що українські військові детально розбирають ракети або безпілотники, якими РФ обстрілює та тероризує Україну, аби зрозуміти походження плат та електроніки, яка є усередині цих ракет.

“Так от, наприклад, частину цих плат, електроніки росіяни зараз дістають з побутових приладів, які колись завозилися на територію Російської Федерації і також використовують їх як комплектуючі до свого озброєння. Тож тепер тлумачити як товари подвійного призначення можна навіть робот-пилосос”, — каже військовий.

Ковальов наголосив, що ані Радянський Союз, ані Російська Федерація ніколи самостійно не виробляли всі компоненти, всі деталі для свого озброєння.

“Радянський Союз також закуповував, наприклад, французькі комплектуючі, італійські комплектуючі, використовуючи їх у своїх ракетах, використовуючи їх у своєму озброєнні”, — додав пресофіцер ЗСУ.

Ковальов зазначив, що повномасштабна війна проти України відкрила економічні можливості для інших держав, наприклад, Казахстан і Туреччина вважають цей час для себе часом справді хороших перспектив, і вони користуються цим часом.

"Через це країни Заходу мають посилити санкції та окреслити червоні лінії, і це має бути колективною вимогою країн вільного світу — перестати допомагати країні-агресорці обходити санкції", — резюмує Андрій Ковальов.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що намагання Кремля усіма методами й способами відновити втрачену на полі бою військову техніку, все більше зводяться нанівець. Перешкоджають йому заміщувати втрачене військове обладнання постачанням сучасних технологій і США.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що всі на Заході прекрасно розуміють, що в Росії немає нічого принципово нового в озброєнні. Є ядерна зброя і тому Кремль починає знову грати в ігри “ми кудись знову щось розмістимо, і в крайньому разі завдаватимемо ударів за допомогою цієї ядерної зброї”.

Читайте також на сайті "Коментарі" – на скільки часу в Росії вистачить сили воювати в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини