Головна Новини Світ Росія Вірменська мінеральна вода вбила росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменська мінеральна вода вбила росіянина

У Росії стався курйозний випадок, коли росіянин придбав вірменську мінералку "Джермук" від якої отримав опіки та помер.

14 лютого 2024, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

65-річний росіянин з Північної Осетії отримав опіки стравоходу від яких помер у московській лікарні. Виявилось, що він випив пляшку мінералки у якій замість води був оцет. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Вірменська мінеральна вода вбила росіянина

Мінеральна вода "Джермук". Фото з відкритих джерел

За повідомленням російських ЗМІ росіянин 11 лютого у Владивостоці придбав кілька пляшок вірменської мінеральної води "Джермук" на місцевому ринку. Після кількох ковтків мінералки громадянин РФ отримав опіки стравоходу. Після цього чоловік був госпіталізований у тяжкому стані до лікарні у Москві. 13 лютого стало відомо, що він помер.

Очільник Північної Осетії Сергій Меняйло відреагував на курйозний випадок та заявив, що у закритій пляшці під етикеткою "Джермук" замість мінеральної води був оцет. Після цієї інформації російський політик рекомендував для безпеки росіян не купувати мінеральну воду "Джермук".

Представники поліції РФ та Росспоживнагляду у Владикавказі вилучили партію мінеральної води та почали проводити рейди по інших місцях продажу, щоб припинити реалізацію вірменської мінералки.

На інцидент з загибеллю росіянина від мінеральної води відреагувала прессекретарка інспекційного органу безпеки продуктів Вірменії Ануш Арутюнян, яка заявила, що на конвеєрі неможливий розлив іншої рідини у пляшку. За її словами, ймовірно хтось підробив вірменську мінеральну воду "Джермук". Наразі у російських магазинах перебуває близько 2,5 млн пляшок мінеральної води "Джермук".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представники руху опору за допомогою горілки отруїли та ліквідували кількох російських окупантів.

Також "Коментарі" писали, що український борщ майже вбив росіянина в Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини