Головна Новини Світ Росія Російська акторка визвірилася на українських колег, які засудили війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка визвірилася на українських колег, які засудили війну

Тетяна Кравченко заявила, що українські актори виконують "замовлення" політиків

13 червня 2024, 23:30 comments5603
Поділіться публікацією:

Російська артистка, теж прихильниця  путініського режиму Тетяна Кравченко,  яка є відомою за  роллю Валюхи у серіалі "Свати",  вчергове висловилась  про колег з України. Вона знову критикує своїх колишніх колег  та змудрувала нову історію про ніби проросійських львів'ян.

Російська акторка визвірилася на українських колег, які засудили війну

Тетяна Кравченко (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання пропагандистських ЗМІ, росіянка Кравченко здивувалась, чому українські  колеги говорять про політику, "нічого не розуміючи в ній.

Ще прихильниця  Путіна пригадує, як була у Львові в 90-х, коли Україна ще  знаходилась в  складі СРСР.  Говорить, що  в той час мешканці міста просили її  взяти їм  російську пресу. Згадуючи  цей випадок  30-річної  давності, акторка вирішила, що львів'яни мають бажання  приєднатись до РФ, але українське  керівництво не дозволило  їм цього зробити.

"Ще давно ми грали з Михайлом Козаковим і приїжджали до Львова. І вже тоді місцеві жителі нас просили, щоб ми газети російські привозили. Це було в 90-х. Ще нічого не віщувало", – повідомила  Кравченко.

Зірка "Сватів"  дивується, чому колеги з якими грала в серіалі, не хочуть стати частиною РФ та  осуджують дії Кремля. Як продовжила артистка, вони ніби виконують "замовлення", тому й  виступають за  незалежність України.

"Політика – це така страшна річ", – закінчила акторка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка зі "Сватів" накинулася на Володимира ЗеленськогоРосійська акторка Тетяна Кравченко, яка виросла в Донецьку,  проте одобрює  війну  російських  загарбників в Україні,  висловила власну думку про Володимира Зеленського. При цьому,  ця прихильниця Путіна  найбільше стала  відомою за роллю Валюхи в серіалі "Свати", який створила компанія Зеленського.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини