Головна Новини Світ Росія Російська актриса потрапила в реанімацію: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська актриса потрапила в реанімацію: що відомо про її стан

Лідія Федосєєва-Шукшина потрапила в реанімацію

7 червня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Відома знаменитість з РФ  Лідія Федосєєва-Шукшина потрапила до  реанімації. Російські видання повідомили, що  цю роіянку розбив інсульт.  В лікарні в акторки встановили гостре порушення мозкового кровообігу.  Зірка  знаходиться  при свідомості, але медики дають  оцінку  її стану як критичному. 

Російська актриса потрапила в реанімацію: що відомо про її стан

Лідія Федосєєва-Шукшина (фото з відкритих джерел)

Донька акторки  Ольга сказала  журналістам,  що ситуація, в яку потрапила її мама,  не дуже критична і не  потрібно це  нагнітати. Вона  переконана, що її матір вже швидко  поправиться і  тоді  з'явиться на публіці. Госпіталізацію  знаменитості Ольга Шукшина називає  "плановим обстеженням".

"Знаходиться на плановому обстеженні в одному з кращих лікувальних установ", — коментує цю ситуацію з рідною людиною її донька.

В медіа не з’являлись коментарі російської актриси з приводу військового вторгнення, яке розпочала її країна. Бо останніми місяцями Лідія Федосєєва-Шукшина дуже рідко буває на публіці, нічого не коментує та не веде сторінки в соціальних мережах.

При цьому,  популярна  актриса відома своїми ролями у    фільмах  "Калина червона", "Вони билися за батьківщину", "Ходіння по муках" і "Дванадцять стільців". Крім того, вона була героїнею мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  кремлівський режисер Міхалков знову при смертіРосійська знаменитість, кінорежисер Микита Міхалков, що  підтримує  криваву  владу Путіна, потрапив в лікарню у п'ятницю, 2 червня.  Російські медіа інформують, що Міхалкова  завезли в одну з московських клінік, бо він постійно  скаржився на біль в серці і задишку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини