Головна Новини Світ Росія Російська актриса з "Сватів" зробила божевільну заяву про "дружбу народів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська актриса з "Сватів" зробила божевільну заяву про "дружбу народів"

Російська актриса Железняк може конкурувати з Соловйовим за кількістю пропагандистських заяв

9 листопада 2023, 23:35
Поділіться публікацією:

Акторка — прихильниця  Путіна  Олеся Железняк, що   відома за  українським  серіалом "Свати" та  пізніше виспівувала оди  Путіну, що почав війну в  мирній  Україні, озвучила чергову промову  в стилі "дружби народів".

Російська актриса з "Сватів" зробила божевільну заяву про "дружбу народів"

Олеся Железняк (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання пропагандиста  Ігоря Кольці  акторка   зазначила, що  народи України та Росії  мають бути разом,

"Я не знаю, як це має бути оформлено, у всього є якась юридична сторона, якої я не торкаюся, але з людської точки зору, мені здається, ми повинні бути разом, ми-одне, тому що культура у нас спільна", – сказала  путіністка.

Акторка ще згадала зйомки комедійного серіалу "Свати", які проходили в Україні, сказавши, про "взаємозв'язок культур двох країн" і заперечивши  будь-який  поділ щодо питання діячів мистецтв.

"І я пам'ятаю, що у мене думка: ну звичайно, тільки тут міг бути Гоголь. Тут в повітрі це все, його образи, вони через тебе проходять. Там все дихає тим, що він писав. Ну що Гоголь, що він, українець? Гоголь — росіянин, тому що це все Росія. Як розділити Булгакова? Я була в музеї Булгакова, я пам'ятаю Андріївський узвіз (у Києві), "Білу гвардію", яка там була написана. А "Майстер і Маргарита" — це Москва, яка тут. Як ти це розділиш?"- наголосила свою позицію  Олеся  Железняк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з "Кавказької полонянки" зробила божевільну заяву про захист Донбасу РФРосійська знаменитість  Наталія Варлей, яка  вже не мовчить про повномасштабне військове вторгнення   та  активно підіграє  російській пропаганді, оприлюднила чергові  фейки  про  ситуацію на тимчасово окупованому  Донбасі.  Вона  заявляє, що побувала  на Донбасі  в  2015 році і ніби  все побачила своїми очима. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини