Головна Новини Світ Росія Російська еліта переживає фатальну безнадійність: Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська еліта переживає фатальну безнадійність: Про що мова

Еліти в РФ розуміють, що їхня країна-агресорка не зможе перемогти у війні проти України, але все ще сподіваються на «нічию»

14 квітня 2023, 17:15
Поділіться публікацією:

Про невизначеність та страхи російських еліт на сьогоднішньому етапі повномасштабного вторгнення РФ на територію України розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Російська еліта переживає фатальну безнадійність: Про що мова

Російські еліти на перемогу не сподіваються, є розуміння фатальної безнадійності

"На успіх там уже давно ніхто не сподівається, окрім, можливо, кількох зовсім хворих людей. Є розуміння фатальної безнадійності. Сподіваються у кращому випадку на якусь патову ситуацію чи нічию, коли вдасться зберегти свої власні інтереси. Але те, що це стратегічна поразка для російського військово-політичного керівництва, бізнес-еліти — це вже давно зрозуміло", — сказав представник ГУР МО України.

Представник воєнної розвідки України додав, що впливові люди в Росії поки що не готові до опору панівному режиму.

"Розуміння є, а готовності до опору немає. Максимум поки що — здебільшого готовність до спроб захисту своїх персональних інтересів в обмін на якусь інформацію чи взаємодію. Це вже є. Ну і я думаю, далі буде готовність і до більш рішучих дій", — заявив Андрій Юсов.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в одному з секретних документів Пентагону, які були злитті в мережу розповідається про розкол серед еліт Кремля. Секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев та начальник Генерального штабу армії Росії Валерій Герасимов планували саботувати накази Путіна.

Як писали раніше "Коментарі", режим президента Путіна знає механізми примусу, аби ще більше росіян йшли на фронт проти України. Проте початок війни на виснаження також залежить від рішень, ухвалених російськими елітами, оскільки деякі з них ще мають шанс на якесь майбутнє для себе та своїх родин.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — Нова гра Путіна: пішаки не сильно помінялися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

антиБандерЛох

14 квітня 2023, 16:49

"представник ГУР МО України": - це дуже аФтаритетне джерело. Ну прям дуже. Чем забористей дурь которую они употребляют - тем аФторитетней они становятся. Уморы бляяяттттььь.


Новини