Головна Новини Світ Росія Російська пропагандистка Симоньян вперше за дві доби відреагувала на бунт Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська пропагандистка Симоньян вперше за дві доби відреагувала на бунт Пригожина

Кремлівська пропагандистка Маргарита Симоньян після довгого мовчання спробувала пояснити, чому Кремль порушує юридичні норми.

26 червня 2023, 11:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Одна з найвідоміших кремлівських пропагандисток Маргарита Симоньян відповіла, чому Євгена Пригожина після заколоту так легко відпустили до Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російська пропагандистка Симоньян вперше за дві доби відреагувала на бунт Пригожина

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Після початку бунту Пригожина російська пропагандистка не з’являлась на телебаченні та не дописувала у своїх соцмережах. Відсутність активності від Симоньян породило чутки щодо кремлівської пропагандистки. Однак невдовзі Маргарита Симоньян опублікувала відео, де розповідає для російської аудиторії, чому кримінальну справу Пригожина закрили, а його відправили до Білорусі.

"Зараз багато обговорюють: ось завели кримінальну справу, а потім відпустили, поїхав до Білорусії, це ж глузування з юридичних норм", — коментує Симоньян реакцію росіян.

Кремлівська пропагандистка пояснює, що законами можна нехтувати заради Російської Федерації.

"Юридичні норми — це не заповіді Христові і не скрижалі Мойсея. Їх пишуть люди, щоб вони захищали правопорядок та стабільність у країні. І якщо в якихось виняткових критичних випадках виходить так, що вони перестають виконувати свою функцію, а виконують зворотну, вони йдуть лісом", — говорить Маргарита Симоньян.

За її словами вибір був між "поганим" та "жахливим" і аби не почати громадянську війну, Кремль вирішив порушити "якісь юридичні норми".

Раніше портал "Коментарі" писав, що після бунту Пригожина Гіркін закликає Путіна піти у відставку. А колишній прем'єр Росії називає останні події у РФ "початком кінця для Путіна".

Також "Коментарі" писали, що Симоньян назвала чотири умови закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини