Головна Новини Світ Росія Російська співачка розповів, як її намагалися зарізати в під'їзді власного будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка розповів, як її намагалися зарізати в під'їзді власного будинку

Лариса Доліна розповіла про замах на її життя в під'їзді

21 березня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Російська  виконавиця  Лариса Доліна, яка  свої дитячі роки   прожила в Одесі, проте  не засуджує  політику терористичного кремлівського режиму  і  його вторгнення до України, розповіла про свої життєві  випробування.

Російська співачка розповів, як її намагалися зарізати в під'їзді власного  будинку

Лариса Доліна (фото з відкритих джерел)

Під час  шоу "Ваша Наташа"  співачка  згадала  випадок з молодості, саме в той  час  вона й отримала ножове поранення.  Доліна наймала квартиру і, одного разу  в під'їзді, нарвалась на підозрілого  незнайомця.

Тоді  на співачку вже чекали і вирватись вдалось дивом, щаслива випадковість, двері до квартири було відчинено.

"Одного разу ножове поранення було. Це було в під'їзді, де я знімала квартиру. Між поверхів стоїть чоловік. Я повз нього проходжу, він мене хапає за руку, і ось тут ось на плечі... Я вириваюся і біжу до квартири, благо, двері були відчинені", -  розповіла про цю моторошну історію  Доліна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський продюсер потрапив до реанімаціїВідомий в Росії продюсер  Барі Алібасов  зараз знаходиться в лікарні. Останніми  днями  музикант постійно   нарікав на сильний   біль в голові,  пізніше   стан  продюсера погіршивсь. Тепер Алібасов  у важкому стані знаходиться в реанімації. 

Повідомляють, що після  перенесеного інсульту медики  діагностували музиканту прогресуючу церебральну недостатність. Внаслідок цього в продюсера почала відмовляти половина тіла. Ще вчора в Алібасова почалось порушення мови, він не зрозумів, де знаходиться. Але був при свідомості і  увесь час звав дружину. Після нападу  музикант  впав на бік, і  медики  терміново призначили додаткове дослідження.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини