Головна Новини Світ Росія Російська влада вигадала новий спосіб, як залучати росіян на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська влада вигадала новий спосіб, як залучати росіян на війну в Україні

У Росії почала діяти програма "приведи друга" в армію та отримай гроші. Таким чином, росіяни хочуть збільшити кількість солдат, щоб покрити втрати на війні в Україні.

22 липня 2024, 16:35 comments1251
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Росія створює програми фінансової винагороди, щоб активно залучати своїх громадян на фронт. Крім зарплати, майже кожна область або край РФ мають одноразову допомогу у розмірі від 500 тис. до 1,7 млн рублів. Однак тепер російська влада вигадала ще один спосіб фінансового стимулювання росіян, щоб ті підписували контракт для війни в Україні.

Російська влада вигадала новий спосіб, як залучати росіян на війну в Україні

Росіяни, які приведуть в армію РФ чоловіків отримають гроші. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор Володимир Путін заявляє, що РФ не має проблем з людським ресурсом та має достатньо солдатів для війни в Україні. Однак, у Росії все більше зростають фінансові винагороди за підписання контракту.

Остання ініціатива була запропонована головою Ярославської області Михайлом Євраєвим, який пропонує платити кожному, хто приведе свого друга в армію 100 тис. рублів (1150 доларів).

"Збільшуємо виплату за роботу із контрактниками. Тепер за залучення добровольців на військову службу виплачуватимемо 100 тис. рублів", — заявив губернатор регіону Михайло Євраєв.

Гроші по акції "приведи друга" росіянам обіцяють вже після того, як той підпише контракт з Міноборони РФ. Крім того, з подібною ініціативою виступив також голова Республіки Татарстан.

Однак перший заступник голови комітету Держдуми з держбудівництва та законодавства Юрій Синєльщіков розкритикував таку ініціативу. За його словами, росіяни будуть зловживати цією схемою та домовлятись з тими хто йде на війну в Україні, щоб отримати додаткові гроші. Таким чином, російський чиновник вважає, що у випадку поширення акції "приведи друга" в армію, росіяни будуть забирати гроші з бюджету РФ.

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ, Росія втратила на війні понад 560 тис. військових вбитими та пораненими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ЗСУ розповіли про реальну цифру втрат росіян у боях за Часів Яр.

Також "Коментарі" писали, що в Росії заявили про готовність надіслати війська в Грузію, якщо там станеться державний переворот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини