Головна Новини Світ Росія Російські добровольці передали привіт Путіну і анонсували нові рейди
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські добровольці передали привіт Путіну і анонсували нові рейди

Російські добровольці не відмовилися від своїх початкових завдань, відзначив в інтерв'ю "Nexta.TV" доброволець Легіону «Свобода Росії» Барановський. Втім, за його словами, рейди почнуться знову, коли з’явиться «вікно можливостей»

15 травня 2024, 16:17
Поділіться публікацією:

За словами добровольця Легіону "Свобода Росії" Олексія Барановського, у російських добровольчих батальйонів, які зараз воюють на боці України, цілі не змінилися. Вони заявили, що для них головним завданням є позбутися російського диктатора Володимира Путіна.

Російські добровольці передали привіт Путіну і анонсували нові рейди

Олексій Барановський

При цьому Барановський заявив, що досягти такої цілі не вдасться найближчим часом, проте російські добровольці отримують зараз бойовий досвід, щоб з часом досягти основної мети.

"Головного завдання з повалення Путіна ніхто не скасовував", — сказав Барановський.

За його словами, російські добровольці можуть спокійно переходити кордон з РФ, оскільки вони є громадянами цієї країни і йти вглиб. Втім, за його словами, наразі усередині самої Росії немає відкритих сил, які були б готові боротися із путінським режимом. Хоча Барановський допустив, що як тільки добровольці розпочнуть більш тривалий рейд, то такі охочі можуть все ж з’явитися.

Барановський вважає, що російські добровольчі батальйони є тим мотором, який може запустити зміни у середині Росії. При цьому він додав, що кремлівський диктатор створив поліцейську державу, тому в РФ є протестний потенціал, який у перспективі можна буде залучати під прапори російських добровольців.

За прогнозом Барановського, росіяни почнуть долучатися до руху добровольців тоді, коли РФ почне програвати в Україні, а економіка просяде під санкціями.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що справжня російська опозиція також підтримує рейди російських добровольців і переконана, що без кривавих подій змінити владу в країні не вдасться. Опозиціонери вважають, що не можна розраховувати на те, що українці все зроблять замість росіян, тому треба вчитися діяти самим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини