Головна Новини Світ Росія Російські генерали стресують. Чи можуть військові організувати переворот в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські генерали стресують. Чи можуть військові організувати переворот в РФ

Російські генерали бояться російського диктатора Володимира Путіна, про це «24 каналу» розповів соціолог, російський опозиціонер Ігор Ейдман. Проте він все ж не виключив, що за спиною російського президента вже готується переворот

2 березня 2024, 19:43
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу та очільник Генштабу Валерій Герасимов були у "дикому стресі", коли їх бліц-криг щодо широкомасштабного наступу на Україну у 2022 році провалився, заявив Ейдман.

Російські генерали стресують. Чи можуть військові організувати переворот в РФ

Ігор Ейдман

"Тепер Путін вимагає наступати, питає "чому не захопили те чи інше місто"
, — говорить опозиціонер.

За його словами, російський диктатор не має наміру припиняти війну проти України. Разом з тим, каже він, Шойгу та Герасимов жили до війни відносно спокійним життям, зараз же вони відчувають постійний стрес. Вони, каже Ейдман, як і вся кремлівська верхівка втратили той комфорт, який вони мали до війни.

При цьому опозиціонер не виключає, що проти кремлівського диктатора можуть готувати переворот.

"Шойгу і Герасимов все ще бояться Путіна. Тому сидять тихо. Але це не означає, що вони за спиною диктатора не генерують сценарії повернення у свій довоєнний комфорт",
— підкресли Ейдман.

Правда, за його словами, є одна проблема, змовники мають довіряти один одному, а з цим у кремлівської верхівки велика проблема. Як каже експерт, саме тому в РФ змови ніколи не реалізовувалися.

Разом з тим, Ейдман не виключає, що кремлівська верхівка в якийсь момент може зрозуміти, що коритися Путіну стає все більш небезпечно, і вона зможе переступити через свій страх.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що під час звернення до народу російський диктатор Володимир Путін повідомив, що "спеціальна воєнна операція" в Україні буде продовжуватися до виконання всіх її цілей. Кремлівський диктатор і далі збирається знищувати "нацизм", який на його думку, панує в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини