Головна Новини Світ Росія Путіна «окрилили» успіхи окупантів. Що він наговорив про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна «окрилили» успіхи окупантів. Що він наговорив про війну в Україні

Кремлівський диктатор Володимир Путін під час звернення до росіян заявив, що на даний момент бойові можливості Збройних сил РФ виросли у рази, і російські окупанти повністю володіють ситуацією на фронті

29 лютого 2024, 13:02
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Путін, окупанти успішно ведуть наступ на всій ліній фронту та "звільняють" нові території на Донбасі. При цьому він у чергове набрехав, що начебто не Росія почала війну в Україні, проте зробить все для того, щоби "її цілі" були виконані.

Путіна «окрилили» успіхи окупантів. Що він наговорив про війну в Україні

Володимир Путін

"Ми зробимо все, щоб її закінчити, викорінити нацизм, вирішити всі завдання "спеціальної військової операції",
– підкреслив російський диктатор.

Окрім того, Путін заявив, що абсолютна більшість росіян підтримали "спеціальну воєнну операцію" і про таку підтримку знають окупанти на фронті.

Нагадаємо, також під час свого звернення до росіян кремлівський диктатор пригрозив застосуванням ядерної зброї, якщо країни Заходу введуть свої війська в Україну.

Разом з тим, як повідомляв портал "Коментарі", експерти вважають, що насправді НАТО дуже боїться прямого зіткнення з Росією. Начебто війська Альянсу можуть бути введені на території України за двох обставин. У першому випадку, якщо ЗСУ будуть мати успіх і нищитимуть ворога на його території. Тоді війська НАТО зайдуть в Україну, щоби дещо пригальмувати запал військових і створити буферну зону. Окрім того, західні військові можуть зайти в Україну, якщо тут буде все геть зовсім погано. Їх завдання буде не допустити цілковитого краху. При цьому відзначається, що західні політики бояться смертей військових НАТО більше, ніж вторгнення Росії.

Також "Коментарі" розповідали, що насправді РФ готова і далі вести війну, оскільки зараз окрилена своїми успіхами. На переговори вона може піти тільки, щоби підписати капітуляцію України і при цьому буде вимагати не тільки того, щоб їй віддали окуповані території, а і, наприклад, Одеську та Миколаївську області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини