Головна Новини Світ Росія Російські поліцейські об'їдають протестувальників - розповідь затриманого
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські поліцейські об'їдають протестувальників - розповідь затриманого

У Петербурзі поліцейські з'їли частину їжі з «Макдональдса», яку передали волонтери затриманим протестувальникам

5 лютого 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

У Петербурзі співробітники поліції з'їли частину їжі, яка була призначена для затриманих протестувальників. Про це російський журналіст видання "Ехо Москви" написав на своєму Телеграм-каналі. Сам він дізнався цю історію з чату затриманих, яких судили в Московському районному суді Петербурга. 

Російські поліцейські об'їдають протестувальників - розповідь затриманого

В Петербурзі поліція відібрала їжу у затриманих протестувальників. Фото: kommersant.ru

Зазначається, що волонтери передали затриманим за участь у несанкціонованій акції протесту їжу з "Макдональдса". Проте вона спочатку опинилася в руках поліцейських. Вони спокійно пообідали, а потім віддали протестувальникам те, що не доїли.

У МВС це спростовують, стверджуючи, що харчі були віддані "в повному обсязі".

Російські поліцейські об'їдають протестувальників - розповідь затриманого - фото 2

Нагадаємо, що в Росії пройшли масштабні протести прихильників Навального і не менш масштабні затримання їх учасників. Експерти проаналізували результати акцій і дали свій прогноз на подальший розвиток подій — як всередині РФ, так і по реакції Заходу. Про це читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що після масових протестів в Росії 23-го січня, у домівках прихильників опозиціонера Олексія Навального почали проводити обшуки. Силовики встигли потрапити до студії ютуб-каналу "Навальний Livе" та офісу Фонду боротьби з корупцією. Поліція обшукала прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш та рідню координатора штабу Навального в Москві Олега Степанова. 

Також обшуки були проведені в будинку Навального. Під час обшуків в домівці перебував брат опозиціонера — Олег Навальний. Шокуючі відео обшуків можна переглянути на нашому сайті.

"Коментарі" рекомендують прочитати, що відбувається в Москві після вироку Навальному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ars_ves/231
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

5 лютого 2021, 23:55

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, здесь дают в попу и берут в рот (без денег), вcё aнoнимно, кoнфиденциальнo и бесплатная регистрация ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини