Головна Новини Світ Росія Російські повстанці проводять інформаційно-бойову операцію. Чи матиме вона успіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці проводять інформаційно-бойову операцію. Чи матиме вона успіх

Російські повстанці розпочали черговий рейд у двох областях РФ. Попри те, що це достатньо невеликий «рейд» він виконує кілька цілей, які можуть поглибити тріщини у «кремлівських вежах» і похитнути режим Путіна

13 березня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

У вівторок 12 березня бійці легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону" увійшли к Білгородську та Курську області і почали бої за Тьоткіно. Як відзначає видання Forbs, бійці цих добровольчих формувань входять до "Іноземного легіону", який підпорядковуються Головному управлінню розвідки.

Російські повстанці проводять інформаційно-бойову операцію. Чи матиме вона успіх

Російські повстанці

Видання відзначило, що російські повстанці можуть перетворити Тьоткіно в пастку на виснаження для російських військ. При цьому журналісти додали, що українці дуже добре вміють встановлювати саме такі пастки.

Разом з тим, полковник ЗСУ Владислав Селезнєв відзначив, що російські повстанці проводять інформаційно-бойову операцію на території Росії. За його словами, вона важлива тому, що спростовує один із кремлівських наративів про те, що у РФ все спокійно, і на відміну від України там війни немає.

При цьому, відзначив експерт, дії російських повстанців демонструють, що з диктатором Володимиром Путіним можна боротися, при чому з допомогою зброї. Також Селезнєв додав, що російські повстанці вдало вибрали час для заходу на територію РФ, а саме: останній тиждень перед виборами Путіна. За його словами, таким чином вони завдають репутаційного удару по кремлівському диктатору. Військовий додав, що такими діями російські повстанці спричинюють до того, що тріщини в кремлівських вежах будуть тільки поглиблюватися.

Своєю чергою політолог Володимир Фесенко підкреслив, що російські повстанці завдали удару по Путіну та його оточенню. Наразі, він є не смертельними, але все ж відчутним. Наразі, додав експерт, дії російських повстанців мають символічне значення. Проте, додає експерт, за символікою завжди проходять інші більш конкретні дії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські повстанці не виключають, що в майбутньому можуть піти на Москву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини