Головна Новини Світ Росія Російські повстанці розповіли, скільки часу зможуть вести бойові дії на території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці розповіли, скільки часу зможуть вести бойові дії на території РФ

Російські повстанці розпочали на території РФ визвольну операцію, про це в коментарі NV сказав доброволець легіону «Свобода Росії» Олексій Барановський. Також він розповів, що учасники боротьби не виключають, що підуть на Москву

12 березня 2024, 17:19 comments2962
Поділіться публікацією:

Одним із завдань, яке виконують учасники Російського добровольчого корпусу, "Сибірського батальйону" та легіону "Свобода Росії" є зрив путінських виборів на тимчасово окупованих територіях України та в Курській та Білгородській областях Росії.

Російські повстанці розповіли, скільки часу зможуть вести бойові дії на території РФ

Олексій Барановський

Як відзначив Барановський, повстанці намагаються докласти максимум зусиль для того, аби зірвати вибори президента РФ. За його словами, насправді, мова про жодні вибори не йде, а тільки про узурпацію влади зі сторони диктатора Володимира Путіна.

При цьому російській доброволець додав, що минулого разу бої на території Курської ті Білгородської областей тривали максимум два тижні. Тому, за його словами, є розрахунок, що і цього разу вони протривають так само. Разом з тим він додав, що зіткнення точно триватимуть до виборів, і пообіцяв, що повстанці точно нікому не дадуть спокійно спати у двох російських областях.

Разом з тим, він не виключив, що географія проведення бойових дій може бути розширена з часом. В цьому контексті він додав, що завданням максимум є повстанців є повалення диктатури Путіна і, власне, похід на Москву.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі", 12 березня російські повстанці розпочали бої у Курській та Білгородській областях. Разом з тим, українські військові дали повстанцям кілька порад, як розширити географію боїв та зайти вглиб територій РФ. Вони радять росіянам заручатися підтримкою місцевого населення, мати широку агентуру по всій території Російської Федерації, а також, за можливості, налагодити контакти з російськими фінансовими групами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини