Головна Новини Світ Росія У ЗСУ повідомили, за яких умов прорив російських добровольців матиме успіх
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ повідомили, за яких умов прорив російських добровольців матиме успіх

У російських добровольців є всі шанси досягнути успіху і порватися углиб території РФ, про це в ефірі 24 каналу сказав голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко. Для цього їм потрібно заручитися підтримкою місцевих

12 березня 2024, 15:46
Поділіться публікацією:

Підрозділи легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону" прорвали російський кордон та увійшли на територію Білгородської та Курської області. Начебто добровольці захопили Тьоткіно.

У ЗСУ повідомили, за яких умов прорив російських добровольців матиме успіх

Російський добровольчий корпус

Як відзначив Іван Тимочко зазвичай російські добровольці ведуть бойові дії в прикордонних регіонах РФ. Проте, за його словами, вони можуть також почати рух і вглиб Росії.

Як відзначив військовий, щоби операція із просування повстанців вглиб була успішною, їм потрібно встановити контакт з місцевим населенням. Також, додав Тимочко, успіх просування буде залежати і від того, чи є у російських добровольців агентурна мережа в РФ.

При цьому Тимочко пояснив, навіщо російським добровольцям заручатися підтримкою місцевого населення. За його словами, якщо росіяни підтримають повстанців, то вони зможуть почати переговори з тими російськими офіцерами, які не підтримують дії російського диктатора Володимира Путіна, в тому числі і щодо війни в Україні.

В цьому контексті він згадав так званий "похід Пригожина на Москву". За його словами, тодішній очільник "Вагнера" перед операцією зумів заручитися підтримкою фінансових груп у Росії, та зумів підкупити губернаторів, а також впливових політиків.

Саме тому, додав Тимочко, подібний досвід повинні використати і російські добровольці, саме за цієї умови вони зможуть отримати реальній вплив на території Російської Федерації.

Зараз же, вважає військовий, російські добровольці набираються досвіду та популяризують себе і це важливо, адже в країна-агресорі намагаються про них зовсім не говорити.

Окрім того, Тимочко додав, що дії російських добровольців є демонстрацією того, що у Російській Федерації далеко не всі підтримують політику кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після подій із російськими добровольцями, репутація Путіна почала пробивати дно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини