Головна Новини Світ Росія Російські пропагандисти обмовилися про екоцид в Чорному морі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти обмовилися про екоцид в Чорному морі: що відомо

У радіоефірі один з них заявив, що після підриву Каховської ГЕС в акваторії небезпечно купатися, а другий накинувся на нього

20 червня 2023, 19:30
Поділіться публікацією:

 Рупори російської пропаганди  випадково "злили"  співгромадянам  повідомлення  про те, що зараз у водах Чорного  моря після того, як стався екоцид на Каховській ГЕС,  купатись небезпечно, пише "УНІАН"

Російські пропагандисти обмовилися про екоцид в Чорному морі: що відомо

У радіоефірі пропагандисти РФ "злили" забруднення Чорного моря (скріншот з відео)

Зараз   пропагандисти з  "Комсомольської правди"  турбуються, що за цей прокол отримають "пи*ди". Про це свідчить діалог  радіоведучих, які  обмовились в час трансляції, яку з поспіху не зупинили: "там пи**ець", -  сказав один з пропагандистів, маючи  на увазі  ситуацію в Одеській області.

"Я розумію, що там пи**ець, але чи можна було про це, точніше, чи варто було навіть про це так говорити?", — зауважив  йому   колега.

 Після цього російські "діячі" обізвали один одного, не вибираючи слів для  звинувачень.

"Ти взагалі сказав, що взагалі не можна бл**ь. І сунутися в Чорне море, я щось бл**ь ох**в від твоїх заяв, якщо чесно. Як би ми пи*ди бл**ь не отримали за це", — сказав інший  радіоведучий. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що головний кремлівський пропагандист зганьбився, записуючи звернення до ЗСУ. Одіозний представник російської пропаганди   Володимир Соловйов  "переплутав" Збройні сили України  з деревами та  відзначивсь черговим  полум'яним спічем   про військове вторгнення в Україну. Фрагменти його прямого  ефіру  показували на російському ТБ.  На відео  пропагандист  розповідає глядацькій  аудиторії, як у камуфляжі разом із російським військовим   записав  звернення до ЗСУ. Але  його  несподіваними "слухачами" у відзнятому відео  виявились  дерева. Зокрема, під час свого "звернення"  телеведучий   згадав  українським військовим німецькі  танки та їх  дідів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини