Головна Новини Світ Росія Російські пропагандисти в страху: отримали пакунки з натяком
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти в страху: отримали пакунки з натяком

Пропагандисти в Росії, які підтримують війну в Україні отримали посилки від невідомого відправника.

20 квітня 2023, 11:20 comments3650
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кремлівські пропагандисти, які схвалюють російську військову агресію в Україні бояться за своє життя. Нещодавно вони отримали пакунки зі статуетками, які нагадують той, що вбив колабораціоніста Владлена Татарського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російські пропагандисти в страху: отримали пакунки з натяком

Російський пропагандист Костянтин Сівков. Фото з відкритих джерел

Першим у поліцію повідомив доктор військових наук Костянтин Сівков. Йому дісталась посилка, в якій був бюст із зображенням фігури маршала СРСР Георгія Жукова. Російські служби перевірили пакунок на наявність вибухівки, проте не виявили її там. Кремлівський пропагандист Сівков заявив, що подібні посилки отримали ще кілька російських журналістів та аналітиків війни, однак експерт РФ з війни вирішив не оприлюднювати їх імена.

Російські ЗМІ вказують, що всі посилки відправила одна особа з міста Ульяновськ. Сам же Сівков вважає, що такі пакунки є спробою залякування, яку організувала Служба безпеки України. На думку росіянина, це натяк на смерть вбив колабораціоніста Владлена Татарського. Кремлівський пропагандист зауважив, що адресатами посилок стали люди, які підтримують війну в Україні.

Нагадаймо, що 2 квітня був убитий Владлен Татарський в Санкт-Петербурзі. Російський пропагандист розкрив пакет зі статуеткою в якому була вибухівка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час відвідин московського храму у Путіна помітили дивний слід на шиї.

Також "Коментарі" писали про заступницю держсекретаря Венді Шерман, яка на відкритті конференції НАТО попередила союзників, що Путін може використати ядерну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

20 квітня 2023, 11:07

Ржу с вас-укропитеков.В страху-ну и тупой заголовок.Что у пшеков,что у укров-тупой гонор,бахвальство,а как начинают их бить,то за шо?!!!


Новини