Головна Новини Світ Росія Російські ракети "рознесуть німецькі центри прийняття рішень та заводи", - чергова істерика роспропаганди
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські ракети "рознесуть німецькі центри прийняття рішень та заводи", - чергова істерика роспропаганди

Соловйов запропонував завдати ударів по Польщі та Німеччині у відповідь на чергову інформацію про постачання Україні західної зброї

9 лютого 2023, 18:18 comments1352
Поділіться публікацією:








Рашистський пропагандист Володимир Соловйов цього разу запропонував завдати ударів по Польщі та Німеччині. Розлютила

Російські ракети "рознесуть німецькі центри прийняття рішень та заводи", - чергова істерика роспропаганди

Пропагандист Соловйов зірвався у прямому ефірі

Кремлівського глашатая інформація про те, що німецькі танки Leopard 1 їдуть в Україну з Польщі, там ж їх ремонтують, пишуть "Коментарі".

Роздратований російський пропагандист Володимир Соловйов у прямому ефірі погрожував Польщі та політикам Німеччини. В ефірі 24 Каналу показали уривок відео, на якому російський глашатай зривається до істерики та погрожує Польщі. Пропагандист пирскає отрутою від самої згадки про постачання німецьких танків до України. У паніці він запропонував завдати прямого удару по Польщі. Також він волав, що хоче, аби канцлер Німеччини Олаф Шольц, міністр закордонних справ Анналена Бербок та міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус "здригнулися від жаху", коли російські ракети "рознесуть німецькі центри прийняття рішень та заводи".

А от ведучий 24 Каналу Андрій Дрозда потролив пропагандиста та зазначив, що наразі тільки Соловйов здригається уві сні від жаху, а Україна впевнено крокує до перемоги.

"Поки що тільки Соловйов здригається уві сні. Ці кадри з танками, які везуть через Польщу до України йому, мабуть, сняться кожної ночі. Саме тому така істерика. Але більше нічого, крім безпорадних воплів та криків у студії, вони зробити не можуть. А ми тим часом крокуємо далі", – сказав ведучий.


Нагадаємо, як раніше писали "Коментарі", російський пропагандист ще торік неодноразово заявляв, що Європа постачає в Україну багато військової техніки, тому Росія може завдати неочікуваного удару в тил, до якого ЄС не буде готовий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини