Головна Новини Світ Росія Соловйов погрожує нападом на інші країни Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов погрожує нападом на інші країни Європи

Російський пропагандист пригрозив нападом на Європу. Соловйов заявив, що країни ЄС надали зброю Україні і тепер залишились беззахисними.

31 грудня 2022, 18:30 comments2633
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що Європа постачає в Україну багато військової техніки, тому Росія може завдати неочікуваного удару в тил, до якого ЄС не буде готовий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Антона Геращенка.

Соловйов погрожує нападом на інші країни Європи

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

Один з головних пропагандистів Путіна Володимир Соловйов пригрозив нападом на Західні країни, включно з Польщею та Німеччиною. Рупор Кремля сказав, що йому легко уявити, як чеченський спецзагін може увійти до Варшави. 

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував у Twitter фрагмент програми, в якій Володимир Соловйов розповідає про військову допомогу Україні з боку країн ЄС.

"Західні країни надають багато систем протиповітряної оборони, важкої техніки та ракет, що означає, що вони зараз оголились. Тобто можна вдарити в тил", — сказав Соловйов.

Далі російський пропагандист розповів, що він може спокійно подумати, куди могла б напасти Росія.

"Я легко можу собі уявити спецназ "Ахмат" який входить до Варшави. Я легко можу уявити нашу авіацію. Київ вони закрити не можуть. В Німеччині нічого немає", — говорить російський пропагандист.

Раніше портал "Коментарі" публікував відео з лідером Чечні Рамзаном Кадировим, яке вразило росіян у студії телепрограми, але розсмішило американців, які залишали коментарі в соцмережах під відповідним записом.

Також "Коментарі" писали про паніку у росіян, які почали тікати з анексованого Криму після вибухів завданих безпілотними літальними апаратами на російській військовій базі у Джанкої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

31 грудня 2022, 21:12

Терпение, терпение, и ещё раз терпение. Денацифицируем украину, далее поковыряемся в Польше (там тоже есть работа для вооруженных сил России). И в обозримом будущем проведём депидорализацию европы.

Василий

31 грудня 2022, 20:26

дорослий чоловік, але без клепки-значить не дано. ви скоріше розпочніть цей напад, тоді все скоріше закінчиться-Україні здатись кишка тонка, а от НАТО здатись -ПОЧЕСНО! Все рівно репарації будете платити Україні!

Николай

31 грудня 2022, 19:02

Слава Украине !!!!!! Соловей поет заливается , а не говорит по почему евреи моссово покидают Россию ???


Новини