Головна Новини Світ Росія Російські в'язні підписали контракт з ПВК "Вагнер" щоб вийти з колоній, але потрапили у справжнє пекло
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські в'язні підписали контракт з ПВК "Вагнер" щоб вийти з колоній, але потрапили у справжнє пекло

Вони спалюють тіла зеків, щоб приховати сліди тортур

4 листопада 2022, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Коли вони гинуть, їх тіла зникають з поля бою та потрапляють в крематорії. Через спалення тіл ніхто не бачить слідів тортур. Про долю російських в’язнів, які були завербовані "кухарем Путіна" пише організація Gulagu.net.

Російські в'язні підписали контракт з ПВК "Вагнер" щоб вийти з колоній, але потрапили у справжнє пекло

Російські солдати. Фото з відкритих джерел

Докази на порталі Gulagu.net підтверджують, що російських в’язнів, котрі пішли в ПВК "Вагнер" розстрілюють за дезертирство. Окрім того, якщо такий найманець буде сперечатись з керівником групи або розмовлятиме по телефону, то може втрати пальці.

Навіть тих, кому вдалось втекти, все одно будуть чекати наслідки, адже під час підписання контракту з ПВК "Вагнер" потрібно надати дані про сім’ю. Таким чином найближчі родичі стають заручниками вагнерівців.

"Якщо ви втечете, то ми вас зловимо, ми вас будемо мучити, ви будете дуже довго вмирати, якщо ми вас не зловимо, то це торкнеться ваших рідних", — сказали керівники груп ПВК "Вагнер" призовникам.

Керівник порталу Gulagu.net Володимир Осєчкін стверджує, що російські військові офіцери страчували в’язнів у своїх підрозділах на території тимчасово окупованої Луганщини та у Волгоградській області. Осєчкін каже, що їх убили, адже вони "тренувались не так, як належить".

Також портал повідомляє, що російських в’язнів планують використовувати в атаках смертників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин проводить набір у ряди своєї організації в російських колоніях. "Кухар Путіна" особисто проводить вербування в'язнів.

Також "Коментарі" писали, що Євгенія Пригожина, який зробив кілька компліментів Володимиру Зеленському.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини