Головна Новини Світ Росія Російські військові обстріляли британський есмінець в Чорному морі: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські військові обстріляли британський есмінець в Чорному морі: що сталося

Стрілянина сталася неподалік кримського мису Фіолент

23 червня 2021, 14:21 comments1110
Поділіться публікацією:

Російські військові моряки ледь не влаштували масштабний міжнародний інцидент в акваторії Чорного моря. За повідомленням пропагандистського ресурсу "РИА Новости", в центрі подій опинився британський есмінець Defender, який дуже близько підійшов до Фіолента, одного із мисів Гераклейського півострова в Криму.

Російські військові обстріляли британський есмінець в Чорному морі: що сталося

Росія обстріляла британський Defender неподалік Криму. Фото із відкритих джерел

Службовці Чорноморського флоту РФ відрапортували про спроби порушити "російські кордони". Нібито екіпаж британського військового корабля ніяк не реагував на будь-які усні попередження.

Згідно з інформацією, наданою російськими військовими, Defender пройшов близько 3 км "територіальних вод" Росії. При цьому з боку РФ були озвучені попередження про ймовірне застосування сили (зброї), якщо корабель не розвернеться і не покине цю територію.

О 12:06, через 14 хвилин після знаходження есмінця Defender поблизу Кримських берегів, росіяни зробили перший попереджувальний постріл. Другий стався за дві хвилини.

Ще через 11 хвилин, о 12:19, за курсом руху британського військового судна було відкрито попереджувальне бомбометання. Маневр виконали пілоти літака Су-24М.

Як інформують росЗМІ, через чотири хвилини після цієї атаки Defender таки покинув води, які начебто належать Росії.

Цікаво, що швидше за все британський есмінець — той самий, який кількома днями раніше був пришвартований в Одеському морському порту. До речі, на його борту відбулася зустріч секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олексія Данилова та капітана судна Вінса Оуена.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія не так давно знову направила до Криму кілька тисяч військовослужбовців. Навіщо був відданий подібний наказ, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що в Україні планують підписання спеціального документа про деокупацію Кримського півострова. Коли саме це станеться, ми розповідали в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/104533
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

23 червня 2021, 14:30

Британские памперсы самые гигроскопичные. Хватило аж на 31 минуту. Хотя...может просто капитан эээстонец?


Новини