Головна Новини Світ Росія Російські ЗМІ проігнорували атаку дронів на Москву: стало відомо, що показували по телевізору
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські ЗМІ проігнорували атаку дронів на Москву: стало відомо, що показували по телевізору

Пропагандисти проігнорували вибухи у Москві 30 липня

30 липня 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

Пропагандистські ЗМІ РФ у своїх новинах  ігнорували вибухи  в російській столиці 30 липня та не показували їх.  Натомість російські телеканали транслювали парад в місті  Санкт-Петербург, де був присутній диктатор Володимир Путін.

Російські ЗМІ проігнорували атаку дронів на Москву: стало відомо, що показували по телевізору

Атака дронів на Москву (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  "Агентство. Новости".

Журналісти агентства  звернули увагу, що  представники державного російського  телебачення в неділю зранку не висвітлили удар дронів, який прийшовся на елітний комплекс "Москва-сіті".  В цей час державні канали транслювали  хід параду до дня Військово-морських сил РФ в місті  Петербург, який приймав господар Кремля Володимир Путін.

Зокрема, на  телеканалах "Перший", "Росія-1" та НТВ  транслювали новини та хід  параду, передавали  вітання  російським морякам, ще йшли  телесюжети про саміт "Росія — Африка" та випадки  стихії  на території  РФ.

До слова, саме в цю ніч в російській столиці та Підмосков'ї  лунали вибухи. Потім з'явилась інформація,  що дрони влучили  в споруди ділового центру російської столиці — "Москва-сіті".

За попередньою інформацією, два нез'ясовані безпілотники влучили в будинок "IQ-кварталу", зокрема, в будівлю "міністерської  вежі". Там розташовані офіси  трьох російських міністерств.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у МВС Німеччини розповіли, скільки німців воює на стороні Росії проти України. Німецькі служби зареєстрували десятки громадян Німеччини, які їдуть у зону бойових дій в Україні. Частина з німців воює за Україну, тоді як деякі підтримують на фронті Росію. Федеральне міністерство внутрішніх справ Німеччини повідомило, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну щонайменше 39 осіб вирушило на український фронт для участі у бойових діях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини