Головна Новини Світ Росія Російський "Аерофлот" масово скасовує рейси: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський "Аерофлот" масово скасовує рейси: яка причина

"Аерофлот" зіткнувся з нестачею бортпровідників

2 липня 2024, 23:13
Поділіться публікацією:

Найбільший авіаперевізник РФ "Аерофлот" зіткнувся з масовою нестачею бортпровідників, що призводить до постійних затримок рейсів.

Російський "Аерофлот" масово скасовує рейси: яка причина

В "Аерофлоту" накопичуються проблеми. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що у минулі вихідні було затримано близько 330 рейсів російської авіакомпанії, а понад 20 рейсів довелося скасувати.

Зазначається, що основна причина — брак персоналу, оскільки перевізник не встигає зібрати необхідну для рейсу кількість бортпровідників. Багатьом бортпровідникам диспетчери різко змінювали рейси, а деяким літакам доводилося літати зі скороченим екіпажем.

За даними російських медіа, дефіцит працівників пов'язаний із закінченням місяця, коли санітарна норма за місячним нальотом у 90 годин у багатьох добігла кінця. Також понад 1,5 тис. стюардів і стюардес одночасно вийшли на лікарняні.

Зазначається, що бортпровідники стали масово йти на лікарняний через проблеми з керівництвом — співробітникам ставлять незручний графік та знижують зарплати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом, які були невдалими для чинного президента США, майже не вплинули на позицію американських виборців. Водночас опитування показало, що Байден втратив тільки невелику частку потенційних виборців. Після дебатів 46,7% потенційних виборців заявили, що розглядають можливість проголосувати за Байдена, що на 1,6% менше, ніж було до дебатів. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо Україна не отримає запрошення в НАТО у найближчі 1-2 роки, то така можливість може зникнути назавжди, заявив голова правління Українського кризового медіацентру Валерій Чалий. "Якщо в найближчі рік-два не буде запрошення України в НАТО, ця можливість для України і для НАТО закриється назавжди. Україна буде змушена шукати альтернативний шлях", — сказав Валерій Чалий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини