Головна Новини Світ Росія Російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачів (ФОТО)

Шувалов зробив це на сцені театру

2 квітня 2023, 20:50 comments1907
Поділіться публікацією:

Відомий актор з РФ  Артур Шувалов після вистави "Театр Виворіт" за постановкою  театру  імені М.А. Бестужева в Улан-Уде,  організував маніфест.  Про це повідомляє Telegram-канал Baza

Російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачів (ФОТО)

Артур Шувалов (фото з відкритих джерел)

Стоячи просто на  сцені,  він  повідомив, що в театральній установі  його  без будь-якої  причини принижують, не дають ролей, зменшують платню.

При цьому, останнім  випробуванням  для артиста було звільнення з театрального колективу його дружини. 

"Конфлікти з начальством почалися після того, як в театрі змінився художній керівник — В'ячеслав Дяченко прийшов замість Сергія Левицького. За словами Шувалова, у нього не залишилося сил боротися", — сказано в повідомленні.

 Ці  проблеми дістали актора і  Шувалов просто на сцені вийняв ніж і почав різати собі вени. Його повезли в травмпункт, де актору  надали першу медичну допомогу. Зараз з Шуваловим  все добре.

Російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачів (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського. Відома російська артистка, яка стала популярною через роль у  фільмі "Москва сльозам не вірить", Раїса Рязанова  завдала образ президенту України Володимиру  Зеленському,  що героїчно залишається у "військовій" країні. Прихильниця Путіна під час  програми "Життя і доля" сказала, що українським президентом  управляють "нелюди і козли". Як вона висловилась, очільник України — ведена людина, який  робить те, що йому  скажуть. Мужик начебто не дурний, але дурний, як виявилося. Просто дурник", — говорила, висловлюючись  за допомогою  пропагандистських  наративів  Рязанова. Але  росіянка  не  сказала, хто конкретно  керує  Зеленським і  для досягнення яких цілей. Рязанова таки  говорила, що українського президента  ведуть "як бичка на мотузці". 


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uuuu

3 квітня 2023, 00:44

Xочeшь бecплатнoго сeкcа без обязательств и денег? Заходи и ищи секс партнера под свои желания ----- https://urlis.net/club


Новини