Головна Новини Світ Росія Російський актор, який підтримує режим Кремля, мало не став жертвою терористів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор, який підтримує режим Кремля, мало не став жертвою терористів

Оскар Кучера сидів на паркінгу, в той час, як його дружина намагалася зловити попутку

24 березня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

Актор з РФ Оскар Кучера, що підтримує путінський режим  та оскандаливсь  під час свого  інтерв'ю, де   розповів, чому  виступає за підтримку військового вторгнення в  Україну, знаходивсь в Крокус Сіті Хол під час  атаки терористів  в Підмосков'ї.

Російський актор, який підтримує режим Кремля, мало не став жертвою терористів

Оскар Кучера (фото з відкритих джерел)

Як Кучера повідомив на своїй сторінці в Телеграм, він виїхав  з  відпочинкового комплексу  за 15 хвилин до теракту. Пізніше  він  таки знову повернувсь сюди, щоб забрати дружину Юлію.

Як він стверджує, його дружина намагалась  спинити попутнє авто, проте жодна скотина (неценз.- авт.) не зупинялась. Так і не є  зрозумілим, чому  дружина  актора  зупиняла попутку, коли  сам актор був в паркінгу.

Далі  путініст видав маячню про "руку Києва" в організації теракту, і ще погоджується з божевільними  висловлюваннями колишнього російського президента Дмитра Медведєва.

Він теж  закликає "кінчати із Зеленським", що  "назвав Путіна нікчемою" за вбивство своїх же співгромадян і організацію найбільшого теракту.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який підтримує режим Кремля, відмовився порвати паспорт США в ефірі шоу. Відомий  актор з РФ, що підтримує путінський режим Оскар Кучера, що зараз  відкрито одобрює  війну і напад  своєї терористичної  держави на Україну,  не захотів  порвати американський паспорт своєї  дитини,  пояснивши, що "Америка їм не ворог". 

Саме так   цей кіноактор хоче  втриматись  на двох стільцях, беручи участь в програмі  іншого російського пропагандиста Бориса Корчевникова. Зірковий учасник  став одразу ж  пояснювати, що він не буде  знищувати паспорт, адже це пахне  "популізмом". Далі Кучера  в ефірі  пояснив свій намір і сказав про те, що "Америка Росії не ворог".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини