Головна Новини Світ Росія Російський актор знімає в окупованому Криму пропагандистський фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор знімає в окупованому Криму пропагандистський фільм

У картині Жигунова зніматимуться російські актори, які підтримують війну в Україні

26 вересня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість, зірковий актор з кіносеріалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов прибув до тимчасово  окупованого Криму, щоб там відзняти пропагандистську кінострічку.

Російський актор знімає в окупованому Криму пропагандистський фільм

Сергій Жигунов (фото з відкритих джерел)

При цьому, його нова робота планується для дітей.  В кінострічці  Жигунов розповідатиме  про курсантів севастопольського представництва  Нахімовського училища. Курсанти  шукатимуть  скарби, що  були заховані ще з часів Кримської війни. Як стверджує  Жигунов, його  фільм покликаний  "виховувати в юних телеглядачів любов до батьківщини та патріотизм".

При цьому, на зйомках задіяні  актори з РФ, що є палкими прихильниками військового вторгнення в Україну. Роль у  кінострічці  гратиме Сергій Ніконенко, що шокує заявами, що Одеса та Миколаїв мають відійти Росії.

Ще у новій кінострічці будуть грати Олексій Шевченков, Дмитро Ульянов, Ольга Тумайкіна, Крістіна Бабушкіна, Олександр Ликов. Всі  ці актори  незаконно приїхали на територію Криму.

До цього часу  Сергій Жигунов  нір азу  не висловив свою думку про російське  військове вторгнення в Україну. Його дружина Вікторія в  соціальних мережах минулого року написала, що їх влада їх обманює.  Росіянка зазначила, що  серед українців  нема ніяких нацистів, а  військовослужбовці РФ вбивали  мирних людей. За якийсь час  вона це повідомлення  видалила.

В 2023 році  українська влада  впровадила санкції  стосовно  Жигунова, за те, що він виправдовує  російське вторгнення.

Ще   російський актор входить до бази  "Миротворця". Він не один раз незаконно  відвідував  Крим та підтримує його анексію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка розповіла, яким повернувся її син-окупант з війни

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини