Головна Новини Світ Росія Російський експерт зізнається, що M1 Abrams перевершує всі їхні танки
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський експерт зізнається, що M1 Abrams перевершує всі їхні танки

Експерт з Російської Федерації підтвердив, що американські танки кращі за російські. Через них Росія може опинитись в невигідних умовах.

16 лютого 2023, 19:35 comments1459
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За словами одного з провідних російських оборонних експертів, російські танки гірші за M1 Abrams, які США відправляють в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ, які взяли інтерв’ю в директора Центру стратегічного і технологічного аналізу Руслана Пухова.

Російський експерт зізнається, що M1 Abrams перевершує всі їхні танки

Американський танк M1 Abrams. Фото з відкритих джерел

Російські військові експерти намагаються запевнити, що їм не зашкодять танки західного виробництва, які невдовзі отримає Україна. Проте визнають, що американські танки M1 Abrams кращі за будь-яку їх військову техніку.

"Навіть в експортна версія Abrams М1А2 SEP v.2 відчутно перевершує будь-який російський серійний танк", — говорить російський експерт.

Окрім того, директора Центру стратегічного і технологічного аналізу Руслан Пухов заявив, що російська армія використовує старі снаряди, які достатні для ураження радянських танків, але проти західних танків, які мають потужні гармати, сучасні протитанкові ракети та системи керування вогнем, вони практично безсилі.

"У такому поєдинку ми можемо опинитися в невигідних умовах", — визнає Пухов.

Також російський експерт стверджує, що армія РФ не має протитанкових систем побідних до американських Javelin, якими у ЗСУ вдало знищує танки, особливо на початку вторгнення. Єдиним танком, який може позмагатись з M1 Abrams може бути Т-14 "Армата", натякає Пухов. Проте ці новітні танки так і не з’явились в Україні. Аналітики припускають, що "Армата" має багато недоліків, тому російські командири бояться її використовувати в боях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗСУ змогли знищити надзвичайно небезпечну російську зброю великим вибухом.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО, який розповів, що має вирішальне значення у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини