Головна Новини Світ Росія Російський генерал назвав наступну країну, куди нападе Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський генерал назвав наступну країну, куди нападе Росія

Депутат Держдуми РФ заперечує причетність до зливу запису, на якому він говорить про країну, з якою Росія буде вести війну.

9 квітня 2024, 10:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережі опублікували аудіозапис скандального депутата Держдуми РФ генерала Андрія Гурульова на якому він нібито говорить наступну жертву Росії після нападу на Україну. На записі Гурульов говорить про Казахстан та додає, що "рішення вже готове".

Російський генерал назвав наступну країну, куди нападе Росія

Депутат Держдуми РФ генерал Андрія Гурульов. Фото з відкритих джерел

У Росії поширився запис, на якому нібито генерал Андрій Гурульов звертається до представників комітету оборони РФ. Під час розмови сповненій матюків прозвучала заява, що наступними для Росії стануть казахи, а відповідне рішення вже готове.

Після поширення аудіо на інцидент відреагував Гурульов, який заявив про підробку запису, за яким, за його словами стоїть Україна.

"Сьогодні явна спроба на ворожих ІПСО-шних Telegram-каналах розкачати ситуацію більш менш з нашими друзями з Республіки Казахстан. Але це фейк, хамство. Я вас призиваю бути уважними, нас ні з ким не посварять", — сказав Гурульов.

Зазначимо, що 2 квітня, коли були атаковані заводи безпілотників у Татарстані, Гурульов заявив, що дрони могли бути запущені з території Казахстану, натякнувши на причетність цієї країни до атак по Росії. У Казахстані відреагували на такі заяви генерала РФ та заявили, що така інформація неправдива.

Казахстан неодноразово демонстрував своє несхвалення війни в Україні. У листопаді 2023 року влада Казахстану заблокувала сайт Sputnik24 з російськими телеканалами. Крім того, Казахстан приєднався до технологічних санкцій, накладених на Росію через вторгнення в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після досліджень захоплених українських дронів, у Росії вважають, що Україна використовує "марсіанські технології".

Також "Коментарі" писали про погрози Росії знищити усіх європейців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини