Головна Новини Світ Росія Російський генерал Суровікін вперше з'явився на публіці після заколоту Пригожина (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський генерал Суровікін вперше з'явився на публіці після заколоту Пригожина (ФОТО)

Ходили чутки, що Суровікіна допитували і тримали під арештом

4 вересня 2023, 19:12
Поділіться публікацією:

Генерал Сергій Суровікін вперше з'явився на публіці після невдалого заколоту голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина Світлину, як стверджують у дописі, генерала Суровікіна, опублікували у телеграм-каналі журналістки Ксенії Собчак.

Російський генерал Суровікін вперше з'явився на публіці після заколоту Пригожина (ФОТО)

Сергій Суровікін (фото з відкритих джерел)

"Живий, здоровий, вдома, з сім'єю, в Москві", — пише Собчак у дописі під фото.

На опублікованих кадрах видно, що чоловік у кепці та чорних окулярах йде з жінкою під руку.

Російський генерал Суровікін вперше з'явився на публіці після заколоту Пригожина (ФОТО) - фото 2

Після невдалого бунту Пригожина, Сергій Суровікін не з'являвся на публіці. ЗМІ писали, що генерала усунули від служби, затримали і навіть катувати.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський "генерал Армагеддон" під домашнім арештомПровідний російський генерал Сергій Суровікін був усунений від керівництва у війні в України. Така інформація поширюється серед російських ЗМІ та військових блогерів. Причиною таких дій є тісний зв'язок Суровікіна та керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який у червні почав заколот проти російського керівництва.

Зазначено, що офіційного розслідування немає, однак Суровікіна довго допитували та ставили незручні питання. ВЧК-ОГПУ стверджує, що Суровікіну порадили якомога довше залишатись поза увагою, щоб про генерала "забули". Таким чином долю Суровікіна вирішить Путін, і очікується чим довше немає рішення, тим більше російський президент охолоне у питанні щодо генерала.

 Також "Коментарі" писали про те, що у Росії прийняли рішення щодо генерала СуровікінаРосійський генерал Сергій Суровікін, що безслідно зник після невдалого заколоту ПВК "Вагнер". Був усунутий з посади головнокомандувача Військово-космічних сил Росії. Таку заяву зробив російський журналіст Олексій Венедиктов, посилаючись на указ Міністерства оборони РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини