Головна Новини Світ Росія Російський гуморист, який підтримує режим Кремля, похвалив Путіна жартом про Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський гуморист, який підтримує режим Кремля, похвалив Путіна жартом про Байдена

Винокур підтримує путінський режим, отримав "орден" і дивно похвалив диктатора.

3 серпня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Російського  артиста Володимира Винокура нагороджено.  Російський президент Путіна вручив  Винокуру  "орден за заслуги".  Очільник Кремля  нагородив  російського гумориста "медаллю" ніби за внесок у розвиток  культури.

Російський гуморист, який підтримує режим Кремля, похвалив Путіна жартом про Байдена

Володимир Винокур (фото з відкритих джерел)

Процедура нагородження  відбулась  в одному із залів Кремля. Гуморист, взявши в руки мікрофон,  озвучив багато  хвалебних компліментів, адресуючи їх Володимиру Путіну. Ще  нагороджений забажав  "вислужитись", користуючись моментом, перед господарем Кремля  несуразними жартами щодо американського президента Джо Байдена.

"Я радів, бачив вас на коні, і як ви піднімаєтеся трапом літака. Тому що є деякі керівники держав, які трапом не можуть піднятися, і привітатися не знають, з ким. А ви всіх впізнали", — казав Винокур.

Далі  ще один прихильник путінського режиму  дякував за "орден", ще  висловив побажання  здоров'я кремлівському диктатору. Згадав Володимир  Винокур і про "мир", якого він бажав всім, хто був присутній в Кремлі на процедурі нагородження.

Жартуючи таким чином,  російський гуморист  зробив спробу  посміятись з інциденту, що мав місце два роки тому назад. В 2021 році  Байден ледь не впав з трапа літака,  при цьому, американський лідер спіткнувсь аж  три рази. 

Також  в своєму  жарті Винокур  навів  фейкову інформацію, що  активно поширювали  цьогорічною весною. В  соціальних  мережах "завірусився" відеоролик, де американський президент  ніби "не впізнав"  прем'єр-міністра Британії  Ріші Сунака, з цієї причини і  "відштовхнув" його у бік. Насправді  Байден встиг   потиснути британському політику руку, і потім  почав спілкуватись  з іншим   посадовцем. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський співак відмовився їхати на фронт і видав перелякану відмазку


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини