Головна Новини Світ Росія Російський канал підтвердив, що окупанти крадуть з України метал і зерно (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський канал підтвердив, що окупанти крадуть з України метал і зерно (ВІДЕО)

На російському федеральному каналі вийшов сюжет, в якому детально розказано, як окупанти крадуть українську продукцію

3 червня 2022, 22:48
Поділіться публікацією:

На одному з російських федеральних каналів з'явився сюжет, де детально розповідають, як російські загарбники викрадають продукцію з порту Маріуполя. У сюжеті повідомляють, що спочатку будуть вивозити метал.  Про це повідомляють "Коментарі"  з посиланням на народного депутата Олексія Гончаренка в Telegram.

Російський канал підтвердив, що окупанти крадуть з України метал і зерно (ВІДЕО)

окупанти крадуть з України метал і зерно (фото з відкритих джерел)

"Із знищеного разом з жителями Маріуполя, швидко вивозять метал. Не знаю точну вартість, але це навіть не мільярди доларів: рахунок явно пішов на їх десятки", — пише  Гончаренко.

Раніше у компанії "Метінвест" заявили, що окупанти збираються вивезти металургійну продукцію, вироблену на заводах Азовсталь і ММК ім. Ілліча. Мова йде про близько 200 тис. тонн металу і чавуну. Їх вартість  становить $170 млн.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін запропонував вивозити зерно з України через Білорусь, але назвав умову. Очільник Кремля вважає, що українське зерно можна вивозити через територію Білорусі, але для цього з країни треба зняти санкції. путін сказав, що вивозити зерно через територію Білорусі — це найдешевший та найлегший спосіб, але треба зняти санкції. Відомо, що Україна не збирається транспортувати своє зерно через територію Білорусі, адже з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України, територію цієї країни путін використовує для наступу, ракетних атак та обстрілів українських міст.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що лідер Африканського Союзу на зустрічі з Путіним звинуватив Захід. У розшифровці заяви президента Сенегалу сказано, що він у кризі, що склалася в Африці, звинувачує санкції проти росії. Натомість Саллом нічого не сказав у своїй заяві, викладеній на сайті Путіна, про те, що Чорне море блокують та викрадають українське зерно російські окупанти. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини