Головна Новини Світ Росія Російський літак скинув авіабомбу на дамбу під Бєлгородом: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський літак скинув авіабомбу на дамбу під Бєлгородом: що відомо

Офіційно у Росії інцидент, де літак скинув авіабомбу на дамбу під Бєлгородом, не коментують

22 січня 2024, 17:45
Поділіться публікацією:

На дамбу у Бєлгородській області російський військовий літак скинув авіабомбу. Про це повідомляє російський Telegram-канал ASTRA,

Російський літак скинув авіабомбу на дамбу під Бєлгородом: що відомо

Російський літак скинув бомбу на дамбу під Бєлгородом (ілюстративне фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що літак нібито "упустив" авіабомбу над греблею на території Росії. Інцидент трапився 21 січня у районі хутора Іонівка.

"У водоймі виявили авіабомбу ФАБ-250. За даними ASTRA, внаслідок скидання боєприпасу частково пошкоджено греблю. Постраждалих немає", — пише канал.

 Насправді невідомо, що  летів бомбити російський літак. Офіційно в Міноборони країни-окупанта цей недолугий інцидент не коментують.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що "Вагнерівці" знищили рідкісний російський літак. В ході короткого заколоту в Росії найманці ПВК  "Вагнер", яку очолює  Євген Пригожин, знищили рідкісний російський військовий літак Іл-22М.  На борту літака перебували 10  російських офіцерів, які входили до складу екіпажу, всі вони загинули.

Вагнерівцями знищено двох  майорів — Олександра Свиридова і Геннадія Бєлякіна, та   російського підполковника  Артема Милованова, повідомив  на  власному каналі в Telegram  військовий Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний — "Штірліц") і оприлюднив  знімки "вантажу 200". Офіцер ЗСУ  також зазначає, що мінусовано  двох  російських старших сержантів — Віктора Подрепного  та Олексія  Скрикова.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії говорять, що збили власний літакВвечері 14 січня з’явилась інформація про знищення літака А-50 та підбиття Іл-22. Згодом українське командування підтвердило вдалу спецоперацію. А у Росії радять звертатись за офіційними коментарями до Міноборони, яке не відповідає на запити. Натомість росіяни вигадали неочікуване пояснення того, що сталось з російськими літаками над Азовським морем.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини