Головна Новини Світ Росія Російський музикант, який воює проти України, звалився з інсультом на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський музикант, який воює проти України, звалився з інсультом на фронті

Андрій Решетін звалився з інсультом

26 травня 2024, 23:20 comments1275
Поділіться публікацією:

Російський музикант,  колишній представник групи  "Акваріум" Андрій Решетін, що пішов добровольцем в  першу фронтову творчу бригаду війська терористичної РФ, переніс  інсульт  під час війни.

Російський музикант, який воює проти України, звалився з інсультом на фронті

Андрій Решетін (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  Обозреватель, після захворювання  музиканта вже не пустили  на передову, а сказали відправлятись додому.

При цьому сам Решетін від такого  рішення не в захваті, бо воюючи з українцями, він почувавсь "щасливо". Про це музикант розповів російським пропагандистам.

"Це в госпіталі сказали, що інсульт. Я не розумію, чому він міг статися, ніяких переживань я на фронті не відчував, навпаки — я там був щасливий, як ніколи, тому що був пліч-о-пліч зі своїми братами, для яких грав музику", — зазначив  артист.

Андрій Решетін  ще продовжив, що після  хвороби хотів повернутись на війну, проте медики  цього  йому не рекомендували. Зараз  він лікується вдома,  але думає, що "в тилу люди здаються йому слабкими і несправжніми, а проблеми — вигаданими".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців. Російський артист-путініст Олександр Малінін, що також  має звання народного артиста України, втрапив в гучний скандал: його звинувачують  в антипатріотизмі, еміграції та відсутньої  чіткої позиції з приводу кривавого військового вторгнення, яке  РФ  почала проти України. 

Напочатку року депутат міської думи Саратова Роман Грибов сказав, що Малініна  треба "відмінити" з тої причини, що співак  проживає в Німеччині, а концерти, як завжди  дає в РФ і відмовчується про т.з. "СВО". А ще Малініну дорікають в тому, що він співав "Червону калину". Реагуючи на це, артист оприлюднив  свою позицію, зокрема, висловивсь за підтримку терористичного  режиму диктатора Путіна.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

27 травня 2024, 06:18

И что? У вас в военкоматах люди умирают и режут себе вены!!!


Новини