Головна Новини Світ Росія Російський опозиціонер сказав, що Кремль буде вважати своєю перемогою в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський опозиціонер сказав, що Кремль буде вважати своєю перемогою в Україні

Росія точно знає, чого вона хоче досягти своєю невмотивованою війною проти України

2 серпня 2024, 10:40 comments1942
Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії, а нині заступник голови Ради безпеки країни-агресора Росії Дмитро Медведєв у своїй нещодавній заяві закликав готуватися до повного захоплення України навіть після підписання миру. Як заявив в ефірі 24 каналу російський опозиційний політик Геннадій Гудков, Медведєв намагається показати, що путінський режим настільки безглуздий, що готовий до масштабної ескалації, тому начебто краще з Росією домовлятися. Окрім того, на його думку, в Кремлі зараз є важливе завдання – зафіксувати свою перемогу.

Російський опозиціонер сказав, що Кремль буде вважати своєю перемогою в Україні

Окупанти

Гудков вважає, що перемога у війні проти України для Росії полягає в окупації нових українських територій та міжнародному визнанні кордонів Криму, який росіяни захопили у 2014 році.

"В такому випадку війна закінчиться, але ненадовго, бо розпочнуться інші, вже довкола України. Ймовірно, що буде розв'язаний певний гібридний конфлікт в Молдові, повалення влади в Грузії, Вірменії та прихід туди певних авторитарних лідерів за підтримки Кремля, а можливо під час прямого військового втручання", – заявив російський політик.

На його думку, Медведєв не робить заяв від себе особисто – все, що він публічно озвучує, йде від Кремля, тому він не є самостійною фігурою.

Гудков упевнений, що підписання миру з Росією і залишення Путіна при владі як переможця неминуче призведе до загострення ситуації в майбутньому. Він припустив, що буде серйозний тиск на Казахстан, а потім можуть розпочатися певні події в країнах Балтії.

"Тобто пауза буде, декілька років, але недовго, бо Путін не може керувати країною в мирний час. Він здатний це робити або в умовах війни, або в умовах підготовки до неї. Поки Путін при владі, джерело військової загрози буде зберігатися", — додав російський опозиційний політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Медведєв регулярно робить маразматичні заяви. Зокрема, нещодавно він спрогнозував, у якому році Україна "перестане існувати".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини