Головна Новини Світ Росія Медведєв зробив новий прогноз щодо України: які передбачення озвучив російський політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв зробив новий прогноз щодо України: які передбачення озвучив російський політик

Дмитрій Медведєв зробив чергове передбачення щодо майбутнього України. Цього разу розповів, коли на його думку, Україна припинить існувати.

17 липня 2024, 10:20 comments1620
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній президент Росії, а нині заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що Україна може перестати існувати до 2034 року. За його словами, НАТО нібито спеціально обрало цю дату для можливого вступу України в Альянс.

Медведєв зробив новий прогноз щодо України: які передбачення озвучив російський політик

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв дав сповнене російською пропагандою інтерв’ю виданню "Аргументы и факты". У ньому колишній президент РФ дав прогноз, що Україна може зникнути до 2034 року.

"Недарма зовсім недавно генсек НАТО Столтенберг відкрито сказав, що вважає добрим сценарієм вступ України до альянсу до 2034-го. Тобто ніколи. Адже на той час нікого з керівників нинішніх натовських країн просто не буде на своїх постах, а деяких — і на білому світі. Цілком ймовірно, що не буде й України", — заявив Медведєв.

Зазначимо, що російський політик неодноразово давав прогнози, однак жодне з передбачень Медведєва не збулось. Наприклад, у кінці 2022 року він зробив серію прогнозів на 2023 рік. Російський політик заявляв, що Велика Британія повернеться до ЄС, Польща та Угорщина поділить території заходу України, почнеться громадянська війна в США, нова війна в Європі між Францією та Німеччиною, а також розпад Європейського Союзу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв розповів, коли Росія почала планувати повномасштабне вторгнення в Україну. За словами російського політика, у Кремлі могли почати війну у 2004 році, однак вирішили накопичити "економічну та військову могутність".

Також "Коментарі" писали, що Медведєв пригрози смертю президенту України Володимиру Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини