Російський пропагандист Соловйов закликає вбити Зеленського (ВІДЕО)

Соловйов закликав відповісти на атаку по Кремлю та вбити президента України у Нідерландах.

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі свого шоу відреагував на "замах" на Путіна в Кремлі та закликав вбити президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter журналіста Френсіса Скарра.

Після падіння двох дронів на Кремль російське керівництво звинуватило Сполучені Штати у замовленні, а Україну у виконанні атаки на резиденцію Путіна, яка Москвою трактується як замах на життя президента Росії.

До інформаційних атак взялась і російська пропаганда, яка закликає до відповіді. Один з найбільших кремлівських пропагандистів Володимир Соловйов говорить про вбивство президента України.

"Як велика охорона не врятувала Сулеймані від американців, так вона не повинна врятувати і Зеленського. Як наші вороги діють найжорстокішими методами, так і ми повинні діяти", - говорить Соловйов.

Пропагандист також вказав на країну в якій буде велика загроза життю українського лідера.

"Нам байдуже, в якій він країні, і нам байдуже, що Нідерланди є країною НАТО", - говорить Володимир Соловйов.

Західні експерти в основному висловлювали занепокоєння, що після атак на Кремль Володимир Зеленський може стати мішенню помсти для Москви.

Нагадаймо, що президент України Володимир Зеленський 4 травня перебуває з візитом у Нідерландах, де виступив перед Міжнародним кримінальним судом.

Раніше портал "Коментарі" писали, що в Ірані застрелили аятолу Аббаса-Алі Сулеймані.

Також "Коментарі" писали, що Кремль відреагував на мирну "місію" Папи Римського щодо закінчення війни.