Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на мирну "місію" Папи Римського щодо закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на мирну "місію" Папи Римського щодо закінчення війни

У Росії нічого невідомо про мирну місію Папи Римського щодо війни в Україні.

4 травня 2023, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск перебуваючи з візитом в Угорщині заявив, що Ватикан має секретну "місію" з припинення бойових дій на території України. У Кремлі відреагували на повідомлення понтифіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Кремль відреагував на мирну "місію" Папи Римського щодо закінчення війни

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Понтифік неодноразово намагався виступити посередником між Москвою та Києвом і практично щотижня закликав до миру після повномасштабного вторгнення Росії. Попри це довгий час Папа Римський Франциск не засуджував прямо російську агресію, а також залучав до спільних акцій українців та росіян, що викликало негатив в Україні.

Під час відвідин Угорщини Папа Римський оголосив, що має таємну "місію" для створення миру між Україною та Росією, однак наголосив на потребі тримати в секреті ці плани. У Кремлі повідомили, що не мають інформації про мирні ініціативи понтифіка.

"Ми знаємо, що понтифік постійно думає про мир, і ми знаємо, що понтифік думає про те, як можна покласти край цьому конфлікту. Але ми не знаємо жодних детальних планів, які були запропоновані Ватиканом у цьому контексті", — сказав Дмитрій Пєсков.

Цікаво, що Україна також відреагувала на секретну "місію" Папи Римського. Український представник повідомив, що Зеленський не знаю про мирні переговори за участі Ватикану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія звинуватила США та Україну в атаках на Кремль та спробі замаху на Путіна.

Також "Коментарі" писали про НАТО, які занепокоєні активністю Росії. РФ може провести диверсію на підводних інтернет-кабелях, що становить загрозу для західного світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини