Головна Новини Світ Росія Російський пропагандист заявив про необхідність відставки Путіна: у студії запала тиша (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист заявив про необхідність відставки Путіна: у студії запала тиша (ВІДЕО)

Російський пропагандист Володимир Соловйов пропонує Путіну піти у відставку.

сьогодні, 12:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Один із найвідоміших російських пропагандистів Володимир Соловйов шокував нещодавньою заявою на російському телебаченні. Соловйов запропонував Путіну піти у відставку з посади президента РФ. Інші гості пропагандистського шоу замовкли, коли почули його слова.

Російський пропагандист заявив про необхідність відставки Путіна: у студії запала тиша (ВІДЕО)

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

22 вересня у вечірній програмі державного телеканалу "Россия 1" ведучий Володимир Соловйов та інші гості обговорювали війну в Україні та корупцію в Міноборони РФ. 

Соловйов у своїй промові почав говорити, що ситуацію в російській армії покращать не вкладені гроші, а зміни на найважливіших посадах в армії. Російський пропагандист запропонував позбавити посад деяких високопосадовців, зокрема і російського диктатора Путіна.

"Мало посадити тих, хто провинився. Потрібно назначити тих, хто розуміє, як це зробити ефективно. Не важливо у якому вони будуть міністерстві, та як вони будуть називатись. Переходьмо до конкретних рішень. Навіть, якщо для цього потрібно, щоб була відставка верховного", — сказав Соловйов маючи на увазі Путіна. 

Після заяв пропагандиста в студії запанувала тиша, а гості пропагандистського шоу не приховували здивування почутим словам. Соловйов зрозумів, що він переборщив, спробував розрядити ситуацію, перевівши дискусію до іншої теми, однак відео з його словами про відставку Путіна потрапило в мережу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський викрив російську брехню в ООН про Україну та показав дві фотографії.

Також "Коментарі" писали про главу МЗС РФ Лаврова, який поскаржився на санкції проти російської пропаганди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини