Головна Новини Світ Росія Російський співак, що має проблеми з алкоголем, зробив інтимну пластику та заявив про "проблеми"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський співак, що має проблеми з алкоголем, зробив інтимну пластику та заявив про "проблеми"

Григорій Лепс зробив інтимну пластику та поскаржився, що постраждав від ножа хірурга.

22 квітня 2024, 23:55 comments2115
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Григорій Лепс, що став  відомим  власними епатажними витівками,  під час концерту і за  його лаштунками  може  поводитися зовсім  непередбачувано. Коли співак  в поганому настрої, папараці з ним  не мають бажання  спілкуватись. Коли Лепс перебуває в хорошому настрої, він стає більш балакучішим.

Російський співак, що має проблеми з алкоголем, зробив інтимну пластику та заявив про "проблеми"

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

Зовсім  недавно російські ЗМІ  надрукували  деякі моменти з інтерв'ю, яке  російська зірка дала за лаштунками одного з виступів. В  нього цікавились, якої він думки про пластичні операції.

Григорій Лепс сказав, що ставиться до  пластичної хірургії  позитивно, і сам не один раз  звертавсь до пластичного хірурга, щоб поправити вади. "Добре ставлюся: я сам весь у пластиці", — сказав Лепс.

В цей момент артист  розповів дещо  незвичне  про себе. Бо одна з операцій стосувалась  дітородного органу Лепса . І, як стверджує, шанувальник "русского мира", результат виявивсь дуже  розчаровуючим. "[Чоловічий статевий орган] зробив. Але є побочка. Менший став, собака", — до цього часу ображається на хірурга  Григорій Лепс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що роздратований російський співак вибив телефон у дівчини на концерті. Російський  виконавець-путініст Григорій Лепс, що швидко  втрачає популярність з причини  пияцтва  і зриву концертів, накинувсь  на фанатку під час свого  виступу. Зокрема, як інформує  пропагандистський телеграм-канал " Звездач", Григорію Лепсу не сподобалось, що одна з глядачок, що  стояла просто під сценою, з близької відстані  знімала співака.

На початку Лепс  щось промовив  на зразок, що не потрібно  так близько його знімати. Проте коли прихильниця і далі  продовжувала тримати свій телефон на тому ж місці і продовжувала знімати, з розмаху вибив  телефон з рук  глядачки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини