Головна Новини Світ Росія Російський співак таємно одружився, щоб врятуватися від покарання Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський співак таємно одружився, щоб врятуватися від покарання Кремля

Сергій Лазарєв боявся втратити дітей і тому таємно одружився.

6 серпня 2024, 22:50 comments1255
Поділіться публікацією:

 Російський співак і ведучий Сергій Лазарєв, який підтримав вторгнення РФ в Україну, фіктивно одружився у 2023 році. Про це повідомляє російське видання "Экспресс газета".

Російський співак таємно одружився, щоб врятуватися від покарання Кремля

Сергій Лазарєв (фото з відкритих джерел)

Колишній директор фан-клубу Лазарєва розповів, що артист тепер не самотній. У 2023 році Сергій міг потрапити до списку небажаних артистів через свої політичні висловлювання. Його кілька разів викликали для пояснень, що налякало Лазарєва: він боявся, що в нього заберуть дітей і він залишиться без заробітку. У зв’язку з цим він вирішив одружитися.

Весілля не було, Лазарєв просто зареєстрував шлюб у багатофункціональному центрі (МФЦ). Після цього Лазарєва "пробачили", і він продовжив свою роботу в телешоу "Ну-ка, всі разом!".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії придумали, як покарати олімпійську чемпіонку за зречення військового звання. Відомо російську олімпійську чемпіонку Олену Ісінбаєву, яка відмовилася від звання майора російської армії та не підтримала війну в Україні, придумали, як покарати. Про це пишуть російські ЗМІ.

Тож відому у світі спортсменку виключать із центрального штабу "Загальноросійського народного фронту". Це питання під час засідання обговорюватимуть 25 липня. Але навряд Ісінбаєва сильно засмутиться через це покарання. Адже ЗНФ — це громадський рух, що був створений за ініціативою російського президента Путіна. Тому для спортсменки, яка останньою інформацією тепер живе в Іспанії, ця посада не має значення.

Колишня легкоатлетка і дворазова чемпіонка Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка світу зі  стрибків з жердиною Олена Ісінбаєва  тепер  прогулюється Іспанією.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини