Головна Новини Світ Росія Російський співак, який підтримує Кремль, "загорівся" на концерті в Криму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський співак, який підтримує Кремль, "загорівся" на концерті в Криму (ВІДЕО)

SHAMAN виступав на пропагандистському "шабаші" Газманова

20 серпня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:








Виконавець з Росії  SHAMAN, що   активно надає  підтримку  путінському  режиму і бере участь в пропагандистських  заходах, щоб догодити  владі Кремля, приїхав до  тимчасово окупованого Кримського півострова.  Він, виявляється, мав виступити   на сцені, коли там давав  концерт інший його колега  Олег Газманов.

Російський співак, який підтримує Кремль, "загорівся" на концерті в Криму (ВІДЕО)

SHAMAN (фото з відкритих джерел)

Шаман  співав у "шинелі", а  під час одного з моментів свого виступу ледве не "спалахнув". Співак  скинув  свою шинель, яка впала  в піротехнічний фонтан. Тому одяганка одіозного  виконавця почала  горіти.

Виконавець можливо відбувся легким переляком, але  російські  медіа висвітлили  цей факт, назвавши його  "чудесним порятунком". Крім цього, й одіозний "Шаман" погодився на інтерв'ю,  показував журналістам  пропалену шинель  і сказав, що сам від загоряння  на сцені  не постраждав.

 В соціальних  мережах ця подія дала привід  для чималої кількості   жартів. За словами користувачів, співака ледве  не догнала його "карма". З  нього відверто сміються навіть на  російських Telegram-каналах.

"На SHAMANа обрушилася кара згори за те, що він спародіював Газманова в Криму", -  написано  в повідомленні  одного  з них.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська пропаганда видала "сенсацію" про співака, який обожнює Путіна. Представники російської  пропаганди пробили чергове дно, відзнявши  сюжет про "посланця Ванги". На цей раз  ним виявивсь не звичайний  мешканець РФ, а виконавець, що поділяє погляди  путінського режиму  SHAMAN.

За твердженням російських пропагандистів,  співак SHAMAN  є тим самим "посланцем Ванги,  який здатний творити дива". Але зараз  єдине "диво" путініста – це  трансляція пісні "Встанемо", яка прозвучала під час  ефіру   головного кремлівського рупора  Дмитра Кисельова. Цей пропагандист дотримується думки, що це сталось "вперше в історії".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини