Головна Новини Світ Росія Російський телеведучий екстрено госпіталізований в кардіологію: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський телеведучий екстрено госпіталізований в кардіологію: що сталося

Телеведучого Пельша госпіталізували в кардіологію

13 червня 2023, 23:10 comments1837
Поділіться публікацією:

Відомий  телеведучий з РФ  Валдіс Пельш, що вже давно внесений до чистилища "Миротворець", куди його  занесли ще до  початку військового вторгнення в  Україну, зараз перебуває у відділенні  кардіології.

Російський телеведучий екстрено госпіталізований в кардіологію: що сталося

Валдіс Пельш (фото з відкритих джерел)

 Як інформують  пропагандистські  ЗМІ,  російський шоумен  сам  пішов  до лікарів зі скаргою  на збої  та болі в області  серця. Повідомляють, що зараз  зірка російського ТВ  перебуває  у  спеціальному відділенні складних порушень ритму серця.

Проте  вже швидко інше   російське інформаційне агентство ТАСС оприлюднило спростування, посилаючись на коментар цього шоумена.  Вже традиційно, як показує  аналітика таких повідомлень, всі знаменитості,  які  потрапили  в лікарню в екстрених ситуаціях, поспішають  спростувати свої  болячки і  пояснюють, що ніби огляди  в них були  заплановані.

"Все гаразд, я на плановому обстеженні в Інституті Вишневського. У нас експедиція в гори, перед такими експедиціями ми всі проходимо обстеження", — пояснив  телеведучий ситуацію   російським журналістам.

При цьому,  далі  з’являється інформація, що знаменитостям, як і всім людям, стало погано і вони  все ж залишились на  певний час в лікарняній палаті під  наглядом медиків.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівський режисер Міхалков знову при смерті. Російська знаменитість, кінорежисер Микита Міхалков, що  підтримує  криваву  владу Путіна, потрапив в лікарню у п'ятницю, 2 червня.  Російські медіа інформують, що Міхалкова  завезли в одну з московських клінік, бо він постійно  скаржився на біль в серці і задишку. При цьому,  у кінорежисера  вже чимало часу наявні проблеми з серцем. Відразу після нового  року його вже  рятували, бо підозрювали  коронавірус.  До  болів в легенях додались  ще підвищений тиск і біль в серці. Стан  митця був  важким.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини