Головна Новини Світ Росія Російський титулований співак довгі роки приховував неприємну хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський титулований співак довгі роки приховував неприємну хворобу

Лепс скоро залишиться зовсім без волосся з таким розкладом

11 вересня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російський співак Григорій Лепс, відомий своєю підтримкою путінського режиму, вже довгі роки страждає від алопеції — захворювання, яке спричиняє втрату волосся, пише російське пропагандистське видання "Страсти".

Російський титулований співак довгі роки приховував неприємну хворобу

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

Стиліст Іван Гром, коментуючи зовнішній вигляд Лепса, зазначив, що співак неодноразово змінював імідж, але ці зміни ніколи не були кардинальними. За його словами, Лепс або ходив із коротким волоссям, або трохи його відрощував. Однак у певний період волосся у нього було навіть кучерявим і хвилястим.

Гром також підтвердив, що у Лепса серйозні проблеми з волоссям: "У нього спостерігається алопеція, тобто випадіння волосся, і волосся дуже тонке".

16 грудня 2022 року на тлі вторгнення Росії в Україну внесений до списку санкцій Євросоюзу за публічну підтримку війни. 21 грудня 2022 року до санкцій приєдналася Швейцарія. 7 січня 2023 року занесений до санкційного списку України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що роздратований російський співак вибив телефон у дівчини на концерті. Російський  виконавець-путініст Григорій Лепс, що швидко  втрачає популярність з причини  пияцтва  і зриву концертів, накинувсь  на фанатку під час свого  виступу.

Зокрема, як інформує  пропагандистський телеграм-канал " Звездач", Григорію Лепсу не сподобалось, що одна з глядачок, що  стояла просто під сценою, з близької відстані  знімала співака. На початку Лепс  щось промовив  на зразок, що не потрібно  так близько його знімати. Проте коли прихильниця і далі  продовжувала тримати свій телефон на тому ж місці і продовжувала знімати, з розмаху вибив  телефон з рук  глядачки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини