Головна Новини Світ Росія Російський журналіст зізнався, що його переповнює почуття провини за дії Путіна проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський журналіст зізнався, що його переповнює почуття провини за дії Путіна проти України

Юрій Дудь розкритикував дії Путіна щодо України

23 лютого 2022, 12:10
Поділіться публікацією:

Популярний російський журналіст та блогер Юрій Дудь заявив, що він не був серед тих його співвітчизників, які обирали владу президента РФ Володимира Путіна. За його заклики щодо України Дудь вважає главу російської держави "імператором, який захопився історією". Як передає видання "Коментарі", про це Юрій Дудь написав у себе в Instagram.

Російський журналіст зізнався, що його переповнює почуття провини за дії Путіна проти України

Юрій Дудь. Фото: з відкритих джерел

Президента Росії Володимира Путіна блогер назвав "імператором, що захопився історією", якого оточила свита, що знаходиться в тепличних умовах і підбурює до війни.

Журналіст зазначив, що Путін та його оточення стурбовані не тим, щоб покращити життя громадян Воронежа, Камчатки, Нікеля та Заполярного, а щоб покращувати свій добробут.

"Цю владу я не вибирав, її імперський чад я не підтримував", – обурився Юрій Дудь.

Блогер також поділився своєю думкою щодо того, що відбувається у відносинах між Росією та Україною. За словами журналіста, це справжня трагедія і її переповнює почуття провини. Сором за "зелених чоловічків", а також за те, що ніяк не можна на все це вплинути.

Юрій Дудь зізнався, що він патріот своєї країни, тому гордо носить прапор Росії, але при цьому він адресує слова підтримки всім рідним та друзям в Україні.

За словами Дудя, він не може зрозуміти, чому російське керівництво не зосереджено на внутрішніх проблемах країни, а зайняте лише геополітикою. У той час, як та сама Норвегія, де є нафта і газ, за рівнем життя випереджає Росію. Навіть саме глухе село в Норвегії на 10 будинків живе краще, ніж російська глибинка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Макаревич різко висловився про війну РФ проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини